Canikte Milli Maç Coşkusu Dev Ekranda Birlikte Yaşandı
Canikte milli maç heyecanı dev ekranda bir araya gelerek coşkuyla yaşandı. Birlikte büyük zaferin keyfini çıkardık!
Canik Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda, Türkiye-Romanya milli maç karşılaşması, yüzlerce vatandaşın katılımıyla büyük bir coşkuyla izlendi. Etkinlük kapsamında kurulan dev ekran sayesinde, futbolseverler maç heyecanını birlikte paylaştı.
Maç Takibi ve Vatandaş Katılımı
2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off Turu’nda Romanya ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı’nı desteklemek amacıyla Canik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlik, yoğun katılımla Canik Belediye Meydanı’nda düzenlendi. Vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla ve milli marşlar eşliğinde 90 dakika boyunca milli takımı coşkuyla destekledi. Ayrıca, etkinlik kapsamında çocuklar için özel aktiviteler organize edilerek, gençlerin de maça ilgisi artırıldı.
Yetkililerin Değerlendirmeleri ve Etkinlik Detayları
Etkinliğe katılan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşların milli takım desteğine teşekkürlerini ileterek, “Bölge halkımızla birlikte milli takımımıza destek verdik. Aileler ve gençlerle birlikte bu önemli karşılaşmayı dev ekranda izleme imkânı bulduk. Play-Off finaline yükselen takımımızı kutluyor; etkinliğimize ilgi gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi. Etkinliğe Canik Kaymakamı Şeref Aydın ve AK Parti Canik İlçe Başkanı Muhammed Emin Duran da iştirak ederek destek verdi. Organizasyon boyunca vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.
Kaynak: BYZHA