23 Nisan 2026, 17:20:56
Dolar 44,9246
Euro 52,5884
Altın 6.783,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Az Bulutlu
Sinop
12°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 14°C

Bayındır’da 23 Nisan Coşkusu: Geleceğin Başkanları Makamı Devraldı

Bayındır’da 23 Nisan coşkusuyla geleceğin başkanları sembolik makamları devraldı, çocukların heyecan dolu anları yaşandı.

Bayındır’da 23 Nisan Coşkusu: Geleceğin Başkanları Makamı Devraldı
23 Nisan 2026 16:02

İzmir’in Bayındır ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku içinde anıldı. Gün boyunca devam eden resmi etkinlikler ve özel programlarla bu anlamlı gün, katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Resmi Törenler ve Makam Devir Teslimi

Bayındır Atatürk Anıtı önünde düzenlenen ilk törenle başlayan kutlamalar, geniş katılım sağlandı. Bayındır Kaymakamı Murat Mete, Belediye Başkanı Davut Sakarsu başta olmak üzere ilçe protokolü, siyasi partiler ve vatandaşlar törende hazır bulundu. Geleneksel olarak Belediye Başkanı tarafından çocuklara devredilen başkanlık makamı simgesel olarak genç nesillere teslim edildi. Bu uygulama, makamda gerçekleşen talimat alışverişi ile anlamlı ve keyifli anlara sahne oldu.

Programın Devamı ve Başkanın Mesajı

Törenin ardından Bayındır Kapalı Spor Salonu’nda devam eden etkinliklerde, öğrenciler tarafından hazırlanmış şiir ve dans gösterileri sunuldu. Program, aileler ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti ve bayram coşkusunu pekiştirdi. Belediye Başkanı Davut Sakarsu, yaptığı açıklamada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine vurgu yaparak, çocukların bayramını kutladı. Ayrıca Mustafa Kemal Atatürk ve vatan uğruna can veren kahramanlara duyduğu saygıyı dile getirdi.

Kaynak: BYZHA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.