Dolar 32,5098
Euro 34,9316
Altın 2.439,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Başkentte Dev Operasyon’da 3 binin Üstünde Polis Katıldı

Başkentte Dev Operasyon’da 3 binin Üstünde Polis Katıldı
1 Mart 2016 10:16

Ankara Emniyeti meydana gelebilecek herhangi saldırı ve olaylara karşı başta Asayiş olmak üzere bir çok kısımları ile ortak bir uygulama yaparak yaklaşık 3 bin civarındaki polis ile halkın güven ve huzuru için adeta can ve başla görevinin başında olduğunu gösteriyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, terörle mücadele, çevik kuvvet, motorize yunus ve trafik, kaçakçılık ve organize suçlar ile narkotik suçlarla mücadele şube müdürlükleri personelinin bir arada katılımıyla yapılan operasyonda 427 ekipte 3 bin 250 emniyet mensubu görev aldığı belirtiliyor.

25 ilçede eş zamanlı denetimler düzenlenmekte;

Denetimler, polis helikopterinin de desteğiyle 7’si merkez 25 ilçede eş zamanlı gerçekleştiriliyor. AŞTİ ve Gar’da da uygulama yapılıyor.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı uygulama noktalarında trafikteki araçlar ekipler tarafından durdurularak aranıyor, plakaları ve araçtakilerin kimlikleri sorgulanıyor, üst araması yapılıyor.

Uygulamalarda suç unsuruna rastlananlar ile haklarında arama ve yakalama kararı bulunanlar gözaltına alınıyor.

Planlı denetimlerin il genelinde belirli aralıklarla devam edeceği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.