5 Temmuz 2026, 19:34:34
Dolar 46,8088
Euro 53,5617
Altın 6.277,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 25°C
Az Bulutlu
Sinop
25°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C
Per 26°C

Başkan Sandıkçı Toptepe’de: Vatandaşların Taleplerini Dinledi 

Başkan Sandıkçı Toptepe’de: Vatandaşların Taleplerini Dinledi 
5 Temmuz 2026 15:03

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programıyla Toptepe Mahallesi sakinleriyle buluştu. 

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programıyla Toptepe Mahallesi sakinleriyle buluştu. 

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşların talepleri ve önerileri doğrultusunda çalışmalara yön verdiklerini belirterek ilçeye yeni projeleri ve yatırımları kazandırmaya devam ettiklerini söyledi. “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programıyla Toptepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçede yapımı tamamlanan çalışmalar ve yeni projeler hakkında bilgiler verdi. Ortak akıl anlayışıyla çalışarak yeni eserleri hizmete sunduklarını aktaran Başkan İbrahim Sandıkçı, “İstişare kültürüyle hareket ediyor, hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz” dedi. 

Haneler Fiber İnternete Kavuşuyor 

Canik’te fiber optik ağ altyapı çalışmalarında sona geldiklerini aktaran Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’imizde hemşehrilerimizin taleplerini karşılayan, gündelik yaşamı daha kolay hale getiren projelerimize yenilerini eklemeyi sürdürüyoruz. İlçemizde yapım çalışmalarında sona yaklaştığımız fiber optik ağ altyapı çalışmalarıyla hanelerimizi fiber internetle buluşturuyoruz. 20 bin hanemizi kapsayan ve planlamalar doğrultusunda hane sayısını yukarıya taşıyacağımız fiber optik altyapı çalışmalarıyla, hanelerde kullanılan VDSL internet altyapısını fiber optik altyapıya dönüştürüyoruz. Altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklarımızda üstyapı çalışmalarımızı hızla tamamlıyoruz. Program dâhilinde devam eden çalışmalarımızla hanelerimizi fiber internete kavuşturmaya devam ediyoruz” şeklinde ifade etti.

Bölge Turizminde Parlayan Yıldız Canik 

Canik Belediyesi Meşe Tesisleri ve Canik Belediyesi Macera Parkı’nın ilçe turizmine değer katan cazibe merkezleri olduğunu belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik Belediyesi Meşe Tesislerimizi baştan aşağıya yeniledik. Hem Canik Belediyesi Meşe Tesislerimiz hem de Karadeniz Bölgesi’nin en büyük macera parkı olan Canik Belediyesi Macera Parkımız açıldığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. Özellikle ilçemizin turizmine değer katan projelerimize hemşehrilerimizin göstermiş olduğu teveccüh bizleri mutlu ediyor. Yurt içinden ve yurt dışından ziyaretçilerimizi ağırlıyoruz. Eğitimden turizme, güvenli yaşam alanlarında sosyal yaşam merkezlerine kadar her alanda örnek eser ve hizmetleri ilçemize kazandırmayı sürdürüyoruz. Canik’imiz için durmak, yorulmak bilmeden çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz” diye konuştu.     

Programa AK Parti Canik İlçe Başkanı Muhammed Emin Duran ve AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay da katıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.