Dolar 32,5418
Euro 34,9429
Altın 2.426,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C

BAŞKAN KAYA’DAN İKAMETGAH ÇAĞRISI

Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin KAYA, birinci ikametgah adresinin ilçeye taşınması hususunda Ayancık halkına seslendi.

BAŞKAN KAYA’DAN İKAMETGAH ÇAĞRISI
17 Aralık 2020 17:15

Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin KAYA, birinci ikametgah adresinin ilçeye taşınması hususunda Ayancık halkına seslendi.

Birinci ikametgahın ilçe merkezine taşınması sonucu hem vatandaşın hem de Ayancık’ın kazanacağını vurgulayan Başkan KAYA “Vatandaşlarımız şunu iyi bilmelidir ki; belediyenin iller bankasından gelen pay en büyük gelirimiz.  Nüfusumuz ne kadar çok artarsa gelen ödeneğimiz yani kaynağımız o kadar çok artıyor. Ayancık Belediyesi kişi başına yapılan ödeneklerle sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışıyor. İlçesini seven bir Ayancıklı olarak ilçemize her zaman sahip çıktınız, bundan sonrada sahip çıkmanızı istiyoruz. Ayancık’ta yaşıyorsak, belediye hizmetlerinin daha iyi ve daha fazla olması adına başka yerlerde olan ikametgahlarımızı mutlaka ilçemize taşımak zorundayız. İlçemizin nüfusa ihtiyacı var. İkametinizi Ayancık’a aldırın hem siz kazanın hem ilçemiz kazansın” dedi.

Başkan KAYA, en geç 31 Aralık tarihine kadar Nüfus Müdürlüğünde sadece bir imza ile ikametgahların Ayancık’a alınabildiğine dikkat çekti. Türkan KARABAŞ

BAŞKAN KAYA’DAN İKAMETGAH ÇAĞRISI

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.