Dolar 32,5990
Euro 34,7845
Altın 2.410,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Başkan Ergün'den Çevre Haftası Mesajı

Belediye Başkanı Ayhan Ergün, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’ ve ‘5-11 Haziran Çevre Koruma Haftası dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Ergün'den Çevre Haftası Mesajı
6 Haziran 2014 14:51

Belediye Başkanı Ayhan Ergün, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’ ve ‘5-11 Haziran Çevre Koruma Haftası dolayısıyla mesaj yayınladı.

Çevre kirliliğinin insan sağlığını en çok etkileyen unsurlardan olduğunu ifade eden Başkan Ergün, “ Bütün dünya küresel ısınma, çölleşme ve kuraklık gibi insanlığın geleceğini tehdit eden etkilere sebep olan çevre kirliliğine karşı büyük bir mücadele veriyor. Çevre kirliliğine karşı herkesi birlik olmaya davet ediyor, daha sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamasını umut ediyorum. Gelecek nesillere, gençlerimize iyi bir çevre bırakmak için kirlenmeleri mutlaka önlemek, yeşil alanları koruyup çoğaltmak gerekiyor. Çevrenin kirlenmesini önlemek için üzerimize düşen görevleri mutlaka yapmalıyız. Kendimiz için değilse hiç olmazsa geleceğimiz olan çocuklarımızı düşünelim. 5 Haziran Dünya Çevre Günü“nü ve 5-12 Haziran tarihleri arasında kutlayacağımız, “Çevre Koruma Haftası”nı içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.