Başkan Büyükakına Çocuklardan Sevgi Dolu İlgi
Başkan Büyükakına çocuklardan sevgi dolu ilgiyle dolu anlamlı ziyaretler. Şefkat ve mutluluk dolu anlar yaşanıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Milli İrade Meydanı’nda kurulan şenlik alanını ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında çocuklar Başkan Büyükakın’a sevgi gösterilerinde bulundu.
Şenlik Alanındaki Etkinlikler ve Atölyeler
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen “Bi Dünya Eğlence” adlı 23 Nisan şenlikleri, Milli İrade Meydanı’nda dört gün boyunca gerçekleşti. 60’tan fazla atölye ile çeşitli eğlenceler sunulan etkinliklerde çocuklar hem eğlendi hem de interaktif deneyimler elde etti.
Başkan Büyükakın’ın Ziyareti ve Çocuklarla Etkileşimi
Şenliğin son gününde alana gelen Başkan Büyükakın, stantları ziyaret ederek çocuklarla birlikte etkinliklere katıldı. Yoğun sevgi ve ilgiyle karşılaşan Büyükakın, bu samimi atmosferde çocukların bayramını kutladı ve destek mesajları verdi.
Kaynak: BYZHA