Dolar 32,3578
Euro 35,0024
Altın 2.326,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Barış Karadeniz, Kent Konseyinin Başarılı Çalışmalara İmza Attığını Vurguladı

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz “Kent konseyi afetzedelere kucak açtı” diyerek teşekkür etti.

Barış Karadeniz, Kent Konseyinin Başarılı Çalışmalara İmza Attığını Vurguladı
Aslan Özdemir
3 Mart 2023 12:19

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, depremzedeler için kurulan Uyum ve Dayanışma Merkezi’ni ziyaret etti.

Hayrettin Kaya

Sinop Kent Konseyi tarafından Sabahattin Ali Kültür Merkezi’nde oluşturulan merkezde Barış Karadeniz, Kent Konseyi Başkanı Fatma Ustacan ve diğer yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı ve teşekkür etti. Konuşmasında, depremin ardından resmi kurumların bile yetişemediği yerlere yardım eden gönüllüleri övdü ve Sinop’ta da büyük işlere imza atan Kent Konseyi’ne değindi. Sabahattin Ali Kültür Merkezi’nin Uyum ve Dayanışma Merkezi’ne dönüştürülmesi ve burada yapılan yardım çalışmalarına da dikkat çekti.

Karadeniz, “Afetzedelerimizin kentimize gelmesiyle birlikte, kiralarda fahiş rakamlar konuşuluyor. Bu bizi ziyadesiyle üzüyor. Sinoplu kardeşlerimiz vicdan sahibidir, Sinoplu esnaf misafirperverdir. Böyle fırsatçılıklara imkan vermeyecektir. Gün birlik olma günüdür” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.