Aydın’da Kültür ve Sanat Şöleni Resmen Açıldı
Aydın’da kültür ve sanat şöleni resmen başladı. Etkinliklerle dolu bu özel günleri kaçırmayın, sanatla buluşun!
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Kültür ve Sanat Şenliği, Yenipazar ilçesinde başlayan etkinliklerle kent genelinde sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Şenlik kapsamında oyuncular Necmi Yapıcı ve Nihan Durukan tarafından sahnelenen tek perdelik komedi oyunu “İyi Delirdik”, geniş bir izleyici kitlesi tarafından beğeniyle izlendi.
Şenliğin Programı ve Etkinlik Yerleri
Etkinlikler dizisi Yenipazar’da gerçekleşen ilk oyunun ardından 31 Mart Salı günü Efeler’de, 1 Nisan Çarşamba günü Karacasu’da, 2 Nisan Perşembe günü İncirliova’da, 3 Nisan Cuma günü Koçarlı’da, 4 Nisan Cumartesi günü Didim’de ve 5 Nisan Pazar günü Nazilli’de devam edecek. Ayrıca, Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında 31 Mart’ta Yenipazar’da klasik müzik resitali, 1 Nisan’da İncirliova’da Anadolu türküleri konseri, 2 Nisan’da Yenipazar’da “Kader Böyleymiş” tiyatro oyunu, 6-9 Nisan tarihleri arasında çeşitli ilçelerde “Çalıkuşu” tiyatrosu sergilenecek.
Bilet Temini ve Mekanlar
Ücretsiz olarak temin edilebilecek biletler; Yenipazar’da Yenipazar Belediyesi, Efeler’de Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi, Karacasu’da Karacasu Kültür Merkezi AYBA birimi, İncirliova’da İncirliova Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Koçarlı’da Aydın Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası AYBA birimi, Didim’de Atatürk Kültür Merkezi ve Nazilli’de 23 Nisan Parkı Öğrenci Çalışma Salonu üzerinden dağıtılacak. Etkinlikler, farklı ilçelerdeki kültür merkezleri ve tiyatro salonlarında düzenlenecek.
Kaynak: BYZHA