Dolar 32,5940
Euro 34,8484
Altın 2.496,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Ayancık’ta Vecihi Hürkuş Konferansı

Ayancık’ta Vecihi Hürkuş Konferansı
8 Haziran 2023 14:55

Köşe yazarımız Mustafa Kılıç, Ayancık Fatih ilkokulu öğrenci ve öğretmenleri ile konferansta buluşuyor.

Ayancık Fatih İlkokulu Öğretmeni Mehmet Macit Yılmaz tarafından düzenlenen konferansta, Havacılık Tarihi Araştırmacısı ve gazetemiz köşe yazarı Mustafa Kılıç tarafından “Vecihi Hürkuş” ile ilgili bilgiler paylaşacak.

Ayancık'ta Vecihi Hürkuş Konferansı

YORUMLAR

  1. Hüsam Belen dedi ki:

    Başarılarınızın devamını diliyorum.Ayrica Ayancık için yapmış olduğun tanıtım ve bilgilendirme çalışmalarını takdirle izliyorum selam ve sevgiler.

  2. Şemi YILMAZLAR dedi ki:

    Yakışır..bu konularda bilgisi tartışılmaz..

  3. Mehmet Macit YILMAZ dedi ki:

    Çocukluğumun hayranlığını süsleyen güzel insan. Onlar sahalarda oynarken bir gün onlar gibi olabilme hayali ile saha kenarında beklerken zamanın ve mekanın nasıl evrildiğine tanık olup hüzünlensek de yeni çocukların hayallerini süslemenin hiç de zor olmadığını keşfettik.
    Mustafa KILIÇ, Ayancık sevdalısı bir insan. Havacılık tarihindeki engin bilgisinin ilk temellerini Ayancık Hava Radar Mevzi Komutanlığına genç bir subay olarak atandığında atmaya başladı. Dolu dolu geçen bir hayatın içinde Ayancık ve Ayancıklılar hep özel yerini korudu.
    Şimdi küçük yüreklere yeni hayaller ekebilmek için bizleri kırmadı.
    Çok teşekkürler sevgili abim.