Dolar 32,3347
Euro 35,1658
Altın 2.244,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
12°C
Hafif Yağmurlu
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 11°C

Ayancık’ta Seçim Sonuçları Davullu Zurnalı Kutlandı

Ayancık’ta seçim sonuçlarının ardından vatandaşlar kutlama yapmak için meydanlara çıktı.

Ayancık’ta Seçim Sonuçları Davullu Zurnalı Kutlandı
Hayrettin Kaya
29 Mayıs 2023 09:05

28 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçim sonuçlarının ardından Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi, Ayancık’ta vatandaşları meydanlara döktü. Ayancık’ta yüzlerce partili ellerinde Türk Bayrakları ve parti bayrakları ile meydana yürüdü.

Aslan Özdemir

AK Parti Ayancık İl Başkanlığı önünde başlayan kutlamalar davul zurna eşliğinde Köprübaşı’na, ardından 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanına yürüyerek devam etti.

Çok sayıda vatandaş, ellerindeki bayraklarla sloganlar atarak Meydana geldi. Meydanda da davul zurna eşliğinde kutlamalar bir süre devam etti.

Ayancık'ta Seçim Sonuçları Davullu Zurnalı Kutlandı

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Anonim dedi ki:

    Kutlama harika keske bende orada olabilseydim

  2. emk.öğ.Zuhal Karahan Kara dedi ki:

    Davul zurna videoları nasıl güzel geldi kulağıma, Allah razı olsun kim düşündüyse. Biz düğünlerimizi böyle yapardık,Kastamonu Karayılan ekibide gelirdi,çift köçekliydi…Büyükşehirler hayallerimizi ,hatıralarımızı yok etti. neşeliydi büyüklerimiz. Çerkes düğünlerinde inanılmaz huzur bulurduk. Çerkes Remzi amcamız vardı,küçük bir akordeonu her an elindeydi ,sallana sallana yürürken çalardı,zayıf uzun boylu ve çok beyefendiydi … Mekanı cennet olsun. Zuhal Karahan Acarlar Beykoz

  3. Melek Yılmaz dedi ki:

    Zuhal hanım bu kutlama Akp kazandığı için yapılan kutlamaydı, düğün yada eğlence olsun diye yapılan diye çalınmamış yani, Ayancık ve halkı için üzücü bir kutlamakta olmuş. Necati Duran ast subayda oturduğu mahallenin kızı olan şu an evli olan 2kuzına aşık olmuş ve evlenmek istediğini duymuştuk.

  4. emk.öğ.Zuhal Karahan Kara dedi ki:

    her kimsiniz bilmem , sayın Melek hanım yazınıza şaşırdım,sanki evliye gönül vermiş gibi….Sene 1979 falan…Bekar adam , gönül bu…sever,sever.Biz duymadık bir taşkınlığını.Davul ekibinin videodaki sesi hoşuma gitti,düğünlerimizi hatırlattı dedim. Siyasi üzüntünüz varsa bilmem, ama Ayancık oynuyor işte kardeşim, demekki sevinçliler.

  5. emk.öğ.Zuhal Karahan Kara dedi ki:

    Ellerine sağlık davulcularımızın , ne güzel çalıyorlar. Neşeniz bol olsun güzel insanlarım. Zuhal Karahan Kırklareli