Dolar 32,4560
Euro 34,7804
Altın 2.479,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Ayancık’ta “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak”

“Temel eğitimde 10.000 okul” ve “Kütüphanesiz okul kalmayacak” projeleri kapsamında ilçemiz Ayancık’ta ana sınıfı ve kütüphane açılışları gerçekleştirildi.

Ayancık’ta “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak”
17 Aralık 2021 17:53

Milli Eğitim Bakanlığı’nca “Temel eğitimde 10.000 okul” ve “Kütüphanesiz okul kalmayacak” projeleri kapsamında ilçemiz Ayancık’ta ana sınıfı ve kütüphane açılışları gerçekleştirildi.
Milli Eğitim Bakanlığı’nca yürütülen “Temel Eğitimde 10.000 Okul” ve “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projeleri kapsamında Ayancık kütüphane ve ana sınıfı açılışları gerçekleştirildi.
Milli Eğitim Bakanlığı “Temel Eğitimde 10.000 Okul” ve “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projeleri kapsamında ilçemiz Fatih İlkokulu, Atatürk Anadolu Lisesi ve Avukat Hasan Hüsnü Kılıç İlkokulunda Kütüphane ve ana sınıfı açılışları; Ayancık Kaymakamı İsmail PENDİK, İl Milli Eğitim Müdürü Ercan YILDIZ, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri İsmail KİRENDİBİ ve Önder YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat ERGÜL ve ilçe protokolünün katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Açılışta İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Ergül “Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi” kapsamında Fatih ilkokulu anasınıfı açılışında “Yeni açılan anasınıfımızın ilçemize ve tüm öğrencilerimize hayırlara vesile olmasını dileyerek başta Milli Eğitim Bakanlığımız olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve destek olan herkese teşekkür ederim.” dedi.
“Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesi kapsamında ise ilçemiz Fatih İlkokulu, Atatürk Anadolu Lisesi ve Avukat Hasan Hüsnü Kılıç İlkokulundaki Kütüphanelerde açılış gerçekleştirildi. Okul Kütüphaneleri yeni görünümleri ve farklı kitap çeşitleri ile öğrencilerin kullanımı için hazırlandı.
Açılış öncesi İl Milli Eğitim Müdürü Ercan YILDIZ, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri İsmail KİRENDİBİ ve Önder YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat ERGÜL ile birlikte Kaymakam İsmail PENDİK’i makamında ziyaret ettiler.

Ayancık'ta "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" Ayancık'ta "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" Ayancık'ta "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" Ayancık'ta "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" Ayancık'ta "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" Ayancık'ta "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" Ayancık'ta "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" Ayancık'ta "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" Ayancık'ta "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak"

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.