Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Ayancıklı ikizlerin başarısı

Fransa’da yaşayan Sinoplu ikizler Semih ve Melih Altıkulaç, Fransa’nın en köklü futbol kulüplerinden Olympique Lyon Akademisi’ne seçildi.

Ayancıklı ikizlerin başarısı
14 Temmuz 2017 10:33

Fransa’da yaşayan Sinoplu ikizler Semih ve Melih Altıkulaç, Fransa’nın en köklü futbol kulüplerinden Olympique Lyon Akademisi’ne seçildi.

Aslen Sinop’un Ayancık ilçesine bağlı Dedeağaç köyünden olan ikiz kardeşler, Sinop’un ve gurbetçilerimizin gururu oldu.
2002 doğumlu genç futbolcular Semih ve Melih Altıkulaç kardeşler Fransa’nın en köklü futbol kulüplerinden Olympique Lyon Akademisi’ne seçilerek sözleşme imzalandı. Güzel haberi, Olympique Lyon Akademisi yaptığı açıklamayla duyurdu. Akademi tarafından yapılan duyuruda; 8 Şubat 2002 Strasbourg doğumlu Altıkulaç kardeşlerin kendilerini sürekli geliştirerek profesyonel kontrat için tüm engelleri aşmaya çalışacakları yönündeki açıklamasına yer verildi. Semih’in orta saha, Melih’in ise sol kanat oyuncusu olduğu belirtilirken, ikiz kardeşlerin gelecek sezon birlikte oynayacak olmanın da mutluluğunu yaşadığı ifade edildi.
İKİZLERDEN BAŞKONSOLOSLUĞA ZİYARET
Öte yandan gelecek vadeden iki Türk yıldız, geçtiğimiz hafta da Türkiye’nin Strasbourg Başkonsolosu Özgür Çınar’ı makamında ziyaret etti. Konsolosluğun sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi; ”Strazburg’ta futbola başlayıp Olympique Lyonnais futbol kulübü tarafından (OL) OL Akademisine seçilen Semih ve Melih Altıkulaç isimli genç kardeşlerimiz, bugün aileleriyle birlikte ziyaretimize geldiler. 2002 doğumlu yetenekli ikiz futbolcularımız önümüzdeki yıllarda OL Akademisinde bir yandan okul hayatlarına devam ederken, diğer yandan futbol oynayacak ve altyapılarını daha da ileriye taşıyacaklar. 10 yıl içinde kendilerini çok çok iyi yerlerde görmek için söz aldık. Geleceğin yıldızlarına şimdiden başarılar diliyor, Altıkulaç ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz”

Ayancıklı ikizlerin başarısı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.