Dolar 32,4963
Euro 34,7996
Altın 2.487,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Ayancık Ülkü Ocakları Başkanı'ndan Açıklama

Ayancık Ülkü Ocakları Başkanı Soner ÇALIŞKAN basın açıklaması yaptı.

Ayancık Ülkü Ocakları Başkanı'ndan Açıklama
4 Mayıs 2015 19:08

Hedeflerine ve açılan Ülkü Ocaklarının işlevine kısaca değinen Ayancık İlçe Ülkü Ocakları Başkanı Soner ÇALIŞKAN konuşmasına şöyle başladı. “Biz Osmanlı’nın torunlarıyız biz bunun bilincindeyiz, çünkü biz Ülkü Ocaklıyız. Ülkücü olmaktan gurur duyuyorum. Biz şunu diyoruz. Artık biz siyasetteyiz biz şuan diyoruz ki ‘yastığımız mezar taşı, yorganımız kan olsun eğer biz bu yoldan dönersek namus bize ar olsun’. Yolumuz” ifadelerini kulandı.
 

"İstiklal Marşında da dediği gibi ‘ Korkma Sönmez bu Şafaklar da Yüzen Al Sancak Sönmeden Yurdumun Üstünde Tüten En Son Ocak’.  Ey Türk milleti korkma!. En son ocağımız sönmediği müddetçe bu dava var olacak bu şanlı bayrak düşmeyecektir. Ayancık’ta da bir ocağımızın açılmasına vesile olmanın ve zaferi muhakkak olan bir davanın bir mensubu olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Bu günün gösteren Yüce Allah’a Hamd olsun. Ne mutlu ocaklıyım diyene Ne Mutlu Ocaklıyım diyene Ne mutlu Türk’üm diyene” ifadelerini kullandı.
 

"Ülkü Ocaklarımızın kurucusu ve temelini atan Seyit Ahmet Arvasi der ki; "Bu dava İslamiyet’in özüdür, bu dava güneşi mazlum milletin, bu dava her şeyden ama her şey den çetin bu yolda dert gurbet bizimdir’. Bir ülkü Ocağımızın daha açılışını yapmak için burada bulunuyoruz. Allah yolumuzu açık etsin” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  1. Hüseyin çokluk dedi ki:

    Ağzına sağlık başkanım

  2. Neriman kaya dedi ki:

    Basarilarinizin devamını diliyorum