Dolar 32,3397
Euro 35,1106
Altın 2.239,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 11°C
Cts 12°C

Ayancık Kadın Kooperatifi Antalya’da

Ayancık Kadın Kooperatifi, KUSKA’nın “Gücüm Emeğim Platformu” dahilinde T8 Bölgesi Kadın Kooperatifleri kadınları ile buluşuyor.

Ayancık Kadın Kooperatifi Antalya’da
Hayrettin Kaya
20 Ekim 2021 12:04

Ayancık Kadın Kooperatifi, KUSKA’nın “Gücüm Emeğim Platformu” dahilinde T8 Bölgesi Kadın Kooperatifleri kadınları ile buluştu.

Aslan Özdemir

AYANCIK’I TEMSİL EDECEKLER

11 Ağustos Afeti  sonrası tüm güçleriyle hazırlamaya çalıştıkları Ayancık’ın özel tatları ve el işleri ile Türkiye’nin önemli ve büyük fuarlarından biri olan YÖREX Gıda Fuarı’nda ilçemizi temsil edecekler.

Ayancık Kadın Kooperatifi Başkanı Müzeyyen BULUT “Antalya Soğukcasu/Aksu mevkiinde fuar alanındayız. İlçemizi temsilen geldiğimiz YÖREX Gıda Fuarı’nda ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceğiz. Bizlere bu imkanı veren kuzeyanadolukalkınmaajansı’na Kastamonu ulaşımımızı sağlayan Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya ve kıymetli destekleri ile bizleri yalnız bırakmayan Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hasan Yıldız’a teşekkür ederiz. Antalya’da yaşayan tanıdık bildiklere haber vererek destek olabilirsiniz.” dedi. Türkan KARABAŞ

Ayancık Kadın Kooperatifi Antalya'da Ayancık Kadın Kooperatifi Antalya'da Ayancık Kadın Kooperatifi Antalya'da

Ayancık Kadın Kooperatifi Antalya'da

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.