Dolar 32,4954
Euro 34,7211
Altın 2.408,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C

Ayancık esnaflarından Yıldız’ın sağlık durumu iyi

Ayancık’lı iş insanı iletişimci- Gazeteci Adil Yıldız’ın abisi Ayancık esnaflarından Çalmaç Aslan Yıldız Sinop Devlet Hastanesi’nde yaptırdığı kontroller sonucu kalbinde üç damar tıkanıklığı teşhisi konuldu.

Ayancık esnaflarından Yıldız’ın sağlık durumu iyi
17 Kasım 2020 13:32
İstanbul’da tedavi altına alınan Yıldız’ın açık kalp ameliyatı oldu. Ameliyatının başarılı geçmesinin ardından Gazeteci Adil Yıldız sosyal medya hesabından ailesi adına bir  teşekkür mesajı yayınladı.
Ayancık’lı iş insanı iletişimci- Gazeteci Adil Yıldız’ın ailesi adına yayınlamış olduğu teşekkür mesajı;
“Ailemizin en büyüğü ağabeyim, ASLAN YILDIZ ‘ın bundan 15 gün önce Sinop Devlet hastanesinde yaptırdığı kontröllerde kalbinde üç damar tıkanıklığı teşhisi konuldu.
Aile abimin operasyonunu yapılması için İstanbul’a gelinmesi kararından sonra, ilk araştırma yapılarak Önce Koşuyolu Kalp Hastanesi başhekim yardımcısı Tolga Baş ile irtibata geçildi.
Daha sonra Siyami Ersek Hastanesi Baş hekimi Prof Dr.Cevdet Uğur Koçoğulları ile görüşüldü.Sırası ile Medipol hastanesi ile irtibata geçildi.
Buradaki amaç en iyi hizmeti alabilmek ve Hasta Psikolojisini ,moral ve motivasyonu en üst seviyede tutmaktı. Önce Allah’ın izni ile en iyi cerrahı bulmak ve açık kalp ameliyatını gerçekleştirme kararı almaktı. Devamlı irtibat halinde olduğumuz kıymetli abim, aile dostumuz, tüm Ayancıklıların gururu olan Azmi HAMZAOĞLU hastanede görüşme sağladık.”Hiç bir yere gitmiyorsunuz”Ben bile böyle bir operasyon olsam kendimi teslim edeceğim kişi Florence Nightingale hastanesi Kalp ve damar Cerrahı Prof Dr.Ertan Sağbaş,dedikten sonra randevu alınarak doktor ile görüşme sağlandı ve geçen Çarşamba günü kadıköy Florence Nightingele ‘de ameliyat gerçekleşti.
Dört damar değişerek çok başarılı bir amaliyettan sonra bu gün evimize taburcu olacağız.
Şunu ifade edemeden geçemiyeceğim teşekkürlerin en büyüğü,”Sadece okumakla profesör olunmayacağını, bunun ilmek ilmek emekle, sabırla, tecrübesini hastasına doğru aktarmakla ve hastasının psikolojisini çok iyi analiz edip ona göre davranmakla olunacağının ispatıdır Ağabeyim,Prof.Dr.Azmi Hamzaoğlu ve Prof.Dr.Ertan Sağbaş.”
Ayrıca, Hastane Directörü arkadaşım ,dostum Leyla Çetinkaya’ın bizi kendi evimizde gibi hissettirmesi ve samimi yaklaşımını da asla unutamayız.
3. kat hemşirelerine sağlık çalışanlarına, hastane görevlilerine, heryerden telefon ile arayan yakınlarımıza,hergece Waatsaap gurubundan canlı yayın yapan ve bizleri bilgilendiren yeğenim refakatcısı olan oğlu Barbaros Yıldız’a ,eş dost hısım ve akrabalarımıza emeği geçen dualarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ederiz..” dedi. Türkan KARABAŞ
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.