Dolar 32,5521
Euro 34,7644
Altın 2.493,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C

Ataşehir’de Bomba Şüphesiyle Park Halindeki Araç İncelendi

İstanbul Ataşehir’de önemli bir Alışveriş Merkezi’ne arka kısmında yer aldığı belirtilen lüks ve pahalı bir aracın şüphe ile birlikte bomba imha uzmanları tarafından incelendiği belirtilirken, konu çevredeki insanlar tarafından da paniğe neden olduğu belirtiliyor. Özellikle Ataşehir’de devriye halinde bulunan emniyet görevlileri adeta şüphelilere karşı kuş uçurtmazken Ataşehir’deki aracın çalıntı çıktığı belirtildi.

Ataşehir’de Bomba Şüphesiyle Park Halindeki Araç İncelendi
29 Şubat 2016 23:40

İstanbul Ataşehir’de önemli bir Alışveriş Merkezi’ne arka kısmında yer aldığı belirtilen lüks ve pahalı bir aracın şüphe ile birlikte bomba imha uzmanları tarafından incelendiği belirtilirken, konu çevredeki insanlar tarafından da paniğe neden olduğu belirtiliyor. Özellikle Ataşehir‘de devriye halinde bulunan emniyet görevlileri adeta şüphelilere karşı kuş uçurtmazken Ataşehir’deki aracın çalıntı çıktığı belirtildi.

Yapılan inceleme sonucu herhangi şüpheli bir duruma rastlanmazken, aracın çalıntı olduğu belirlendi. Alınan bilgiye göre, Ataşehir’de devriye gezen polis ekipleri, öğle saatlerinde Küçükbakkalköy Mahallesi, Doruk Sokak’ta şüpheli bir araç tespit etti. Ekipler, bir alışverişmerkezinin arkasına bırakılan lüks otomobilin plakasını sorgulayarak aracın sahibine ulaştı. Ancak galerici olduğu öğrenilen araç sahibi, 34 ZN 0036 plakalı otomobilinin halen galerisinin vitrininde olduğunu belirtti.

Gece yarısı şüpheli bir kişi tarafından bırakılmış

Bunun üzerine çevrede araştırma yapan polisler, aracın gece 01.00 sıralarında şüpheli bir kişi tarafından bırakıldığını, şüphelinin ise kafasındaki bere ve boynundaki atkı ile yüzünü gizleyerek olay yerinden kaçtığını tespit etti. Şüpheli araç çekiciye yüklenerek Küçükbakkalköy Otoparkı’na götürüldü. Otoparkın çevresinde geniş çaplı güvenlik önlemi alındı.

Bomba uzmanları inceledi

Şüpheli lüks otomobili incelemek için otoparka Bomba İmha ekibi ile Olay Yeri İnceleme ekibi geldi. Bomba uzmanı polisler, sinyal kesici cihazı şüpheli aracın yanına yerleştirdikten sonra, bomba tespit köpeği ile otomobil incelendi. Şüpheli bir duruma rastlanmayınca, otomobilin kapıları çilingir yardımıyla açıldı.

Araç çalıntı çıktı

Aracın şase numarasının sorgulanmasının ardından gerçek plakası belirlendi ve araç sahibine ulaşıldı. Çalıntı olduğu öğrenilen aracın sahibi otomobilini almak için polis merkezine çağrılırken, polis de olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.