Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Aslan Özdemir, destek istedi

AK Parti Ayancık Belediye Başkan Adayı Aslan Özdemir, Ayancık sorunlarını gündeme getirmek ve Ayancık halkıyla birlikte çözüm yolları aramak için Ayancık basınına yazdığı bir mektupla Ayancıklılardan destek istedi.

Aslan Özdemir, destek istedi
19 Mart 2024 10:52

Yeni kaynaklar ve yeni vizyonlarla Ayancık’ta katma değer yaratacaklarını vurgulayan Özdemir mektubunda şu ifadelere yer verdi;

“Değerli basın mensubu,

Bildiğiniz gibi halkımızla iletişim kurabilmek adına samimi mektuplaşıyorduk. Bu 2. mektubumuz. Aslında Ayancık’ımızın sorunları çok belli. Ama bir türlü kalıcı çözümler üretilemiyor. Hep günlük çarelerle sonuç aranıyor.

Zaman içinde şüphesiz ilçemizi pek çok kıymetli insanlar yönetti, fakat neredeyse tümü devlet ve kamu yönetiminden gelen isimler oldu. Ellerindeki bütçeyi ve varlıkları büyütüp geliştirmekten ziyade, var olanı koruyup yönetme disipliniyle hizmet sundular.

İşte bizim farkımız burada olacak. Yeni kaynaklar ve vizyonlarla katma değerler yaratmayı hedefledik.

Ekteki mektupta Ayancık’ın sorunlarına bir yaklaşım bulacaksınız. Sizler de halkımızla paylaşırsanız bahtiyar oluruz.”
Aslan Özdemir, destek istedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.