Dolar 32,3706
Euro 35,0351
Altın 2.323,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Askere enerji takviyesi Sinop’tan

Sinop’ta bir grup vatansever, ‘Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan askerlere ikram edilmek üzere bölgeye kavrulmuş fındık gönderdi. Fındıklar yaklaşık bin 800 askere enerji olacak.

Askere enerji takviyesi Sinop’tan
Aslan Özdemir
22 Şubat 2018 14:17

Sinop’ta bir grup vatansever, ‘Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan askerlere ikram edilmek üzere bölgeye kavrulmuş fındık gönderdi. Fındıklar yaklaşık bin 800 askere enerji olacak.

Hayrettin Kaya

TSK tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı’nda görevli askerlere Sinop’taki vatanseverlerden enerji desteği geldi. Çoğu pazarcı esnafı olan grup, kendileri ve çevrelerindeki vatandaşların katkılarıyla temin ettikleri kavrulmuş fındıkları, Mehmetçiğe ikramda bulunmak üzere bölgeye gönderdi. 150’şer gramlık paketlerden oluşan ve yaklaşık bin 800 askere dağıtılması planlanan 15 koli fındığın yanında, her kolinin içerisine Mehmetçiğe verilmek üzere birer de mektup konuldu. Fındıkların gönderilişi sırasında duygusal anlar da yaşandı. Üzerine Türk bayrağı örtülen paketler önünde açıklama yapan Adnan Karakaya, her bir fındık tanesinin bölücülere birer mermi olmasını dilediklerini söyledi. Karakaya, yüce Türk ordusunun kesinlikle herhangi bir katkıya ihtiyacı olmadığını, ancak Anadolu insanının ordusuna olan hassasiyeti ve sevgisini her daim göstermek istediğini söyledi.

HEPSİNİN ALINLARINDAN VE GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUZ
Sadece Mehmetçiğe küçük bir ikramda bulunmak istediklerini dile getiren Adnan Karakaya, “Bu sadece bir hediyeleşme. Biz Mehmetçiğe hediye gönderiyoruz, yardım değil. Her bir kolinin içerisine kendilerine de birer mektup gönderdik. Hepsinin alınlarından ve gözlerinden öpüyoruz ve üstün başarılar diliyoruz. Bu fındıkların her biri birer mermi olur inşallah. Bu konuda bize yardımcı olan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
CEPHEDEKİ BASIN MENSUPLARI DA UNUTMADIK
Sadece askeri unutmadıklarını, cephede görevli basın mensupları için de bir koli enerji takviyesi fındık gönderdiklerini kaydeden Adnan Karakaya, “Tabi bu arada Cephede çarpışan Mehmetçiğimizin yanında, orada olanları canı pahasına an ve an bizlere yansıtan basın mensuplarımız için de küçük bir ikramımız olacak. Çünkü onlarda birer Mehmetçik. Onlara da aynı hediyeyi ve mektubumuzu gönderiyoruz” dedi. Daha sonra hazırlanan fındık paketleri yapılan dua ardından kargo aracılığı ile bölgeye gönderildi.

Askere enerji takviyesi Sinop'tan Askere enerji takviyesi Sinop'tan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.