Dolar 32,5710
Euro 35,0102
Altın 2.428,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

ASİDER‘DEN AYHAN ERGÜN‘E ZİYARET

ASİDER‘DEN AYHAN ERGÜN‘E ZİYARET
31 Ağustos 2013 11:14

Sinop ve ilçelerinde ziyaretlerini sürdüren Avrupalı Sinoplular Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği‘nin (ASİDER) Başkanı Ali Çalışkan ile Başkan Yardımcısı Yüksel Erdem‘i , Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün makamında kabul etti. ASİCEN Başkanı Ruşen Özdemir‘de, ziyarete eşlik etti. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün,  Ayancık‘ta  hayata geçirdikleri ve geçirmek istedikleri projeler hakkında bilgi verdi. Belediye olarak Ayancık‘ta Sinop Üniversitesi‘ne bağlı bir kampüsü kurmasında ısrarcı olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Ayhan Ergün, “Önümüzde engel olarak duran yer sorunumuz çözüldü. 11 milyon liralık bir proje hazırladı. Başta Kaymakamlığımız olmak üzere kurum ve kuruluşlarımız ile bu projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Tabiki üniversitemizin, rektörlüğümüzün desteği çok önemli. Ayancık Meslek Yüksek Okulu‘muza yeni bölümler açıldı. Öğrenci sayımız her geçen gün artıyor. Rektörümüz sayın Prof. Dr. Recep Bircan‘ın desteğini görüyorum. Ama Ayancık olarak bizim hedefimiz 3 bin öğrenci sayısına ulaşmak. Bunun için 11 milyon liralık projemizi mutlaka hayat geçirmek istiyoruz.“ dedi.
AYANCIK‘A SÖZÜMÜZ VAR
ASİDER olarak Sinop Üniversitesi‘ne her türlü desteğe hazır olduklarını söyleyen ASİDER Başkanı Ali Çalışkan, “ Dernek olarak Ayancıklılara bir sözümüz var. Ayancık‘ta kurulmak istenen üniversite kampüsünün takipcisiyiz ve desteğe hazırız.“ şeklinde konuştu.
ASİDER‘E ÜYESİ OLDU
Ziyaretin  sonunda Başkan Ali Çalışkan, günün anısına Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün’e plaket verdi ve  ASİDER’in Onursal Üye Kartı’nı da takdim etti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.