Dolar 32,5717
Euro 34,9981
Altın 2.460,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Arda Turan’dan Samimi Açıklamalar

6 Ocakta Çarşamba bugünü Barcelona’nın Espanyol ile oynayacağı mücadelede yepyeni takımıyla ilk karşılaşmasına çıkacak Futbolcu Arda Turan, futbol geçmişi ve yepyeni kulübü ile ilgili izahlarda bulundu.

Arda Turan’dan Samimi Açıklamalar
4 Ocak 2016 20:24

6 Ocakta Çarşamba bugünü Barcelona’nın Espanyol ile oynayacağı mücadelede yepyeni takımıyla ilk karşılaşmasına çıkacak Futbolcu Arda Turan, futbol geçmişi ve yepyeni kulübü ile ilgili izahlarda bulundu.

Sezon en başında La Liga ekibi Barcelona’ya taşıma durumda olan ulusal futbolcu Futbolcu Arda Turan, 6 Ocakta Çarşamba bugünü Espanyol ile oynanacak mücadelede yepyeni takımıyla ilk karşılaşmasına çıkacak. Barcelona formasını ilk kez giysi Futbolcu Arda Turan, yepyeni kulübü ve futbol geçmişi ile ilgili bilgilendirmeler yaptı.

Saygıyı doğruluk etmiş bir biçimde Barcelona’ya katıldım

Barcelona formasını giyeceği emelli epeyce heyecanlı olduğunu söyleyen Futbolcu Arda Turan, maçın keyfini ortaya çıkarmak istediğini dile getirdi. Dünyanın en güzel takımında, en özel oyuncularla oynama talihi bulacağını söyleyen Turan, takımının mühim ve kımetli oyuncularından biri olmak istediğine uyarı çekti.

Takım arkadaşlarıyla ilişkisinin de iyi olduğunu söyleyen Futbolcu Arda Turan şu şekilde aynı ritimde devam etti: “Atletico Madrid, Galatasaray ve Ulusal Takım’da kazandığım başarılar emeliyle saygıyı doğruluk etmiş bir biçimde Barcelona’ya katıldım. Bu başarılardan dolayı arkadaşlarım bana hürmet duyuyor. Onlardan biriymişim benzeri davranıyor ve bana bunu hissettiriyorlar. Ulusal Takım ile kazandığımız mücadeleden daha sonra beni alkışlarla karşıladılar. Bir Sürü özeldi benim emelli ve bir sürü sevinçli oldum.”

“Bayrampaşa sokakları hayallerim ile dolu”

İnsanın kesinlikle hayallerinin olmasını gerektiğine vurgu yapan Futbolcu Arda Turan, “Bayrampaşa’daki çocuğun hayattaki en büyük hayali Galatasaray’da oynamaktı. Galatasaray formasıyla yalnızca bir maça çıkabilmekti. Ama demek ki hayalin de ötesi varmış. Şu an hayalini kuramadığım şeyleri yaşıyor, aklımın yetmediği hallerin içerisinde bulunuyorum. Eğer yetenekliysen ve çalışıyorsan bir biçimde şunlar gerçekleşiyor. Bunun emelli her süre şükrediyorum. Güzel bir kariyere, harika bir çocukluğa sahiptim ve hemen de onun keyfini sürüyorum”halinde sohbet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.