Dolar 32,5492
Euro 34,9407
Altın 2.441,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Apple, iPhone 7 Hakkında Çok Net Bilgilerini Sızdırdı!

iPhone sızıntılarını sürdürmeye devam ederken, yeni nesil akıllı telefonu üzerine sızmamış olan bir bilgi nerede ise kalmamış olacak kadar az..

Apple, iPhone 7 Hakkında Çok Net Bilgilerini Sızdırdı!
31 Ocak 2016 14:01

iPhone sızıntılarını sürdürmeye devam ederken, yeni nesil akıllı telefonu üzerine sızmamış olan bir bilgi nerede ise kalmamış olacak kadar az. Son günler içerisinde Apple ve yeni ürünleriyle alakalı dedikodu durumlarının sayısı biraz daha artış gösterdiği görüldü.

Son olarak gelmiş olan Bloomberg, iPhone 7 cihazında uzun menzilli kablosuz şarj teknolojisinin olacak olduğunu iddialar arasına yerleştirdi.

Ama söylentiler bu şekilde de kalmıyor. Sanayi kaynakları durumuna yönelik olarak alınan bir rapor içerisinde iPhone 7 cihazının ekran çözünürlüğü içerisinde ve teknolojisinde herhangi bir farklılık yer almayacak olduğu belirtildi.

Kaynaklar yeni iPhone cihazlarında çözünürlük durumlarının aynı olduğunu ve IPS LCD panelin kullanıldığını düşünmektedir. Elbette iPhone 6s cihazı ile birlikte yaşamımıza adım atmış olan 3D Touch iPhone 7’de .

Rapor içerisinde teknoloji devi Apple’ın yeni OLED ekranlar üstünde denemeler yapmış olduğunu, asıl değişikliğin ise iPhone 8 cihazı ile birlikte gerçekleşecek olduğu vurgulanmıştır.

OLED panele geçiş durumunun iPhone 8 akıllı telefonundan önce de olması bekleyişi sürdürüyor. Apple kahini Ming-Chi Kuo başta olmak üzere birden fazla analist, OLED ekran adına 2-3 yıla hitaben ihtiyaç olduğunu savunduğu görülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.