Anne Taksi Yeni Hizmetine Başladı
Anne Taksi yeni hizmeti ile annelere özel rahat ve güvenli ulaşım imkanı sunuyor. Konforlu yolculuk için şimdi deneyin!
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu liderliğinde, Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından geliştirilen Anne Taksi projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında, anne adaylarına Antalya Şehir Hastanesi’ne güvenli ve konforlu ulaşım imkânı sağlanıyor.
Anne Taksi Projesinin İlk Uygulaması
Kemer Belediyesi tarafından başlatılan yeni proje kapsamında ilk hizmet Kemer’de ikamet eden bir anne adayına sunuldu. Anne Taksi aracı, ilgili vatandaşın Şehir Hastanesi’ndeki muayenesine götürülüp güvenli şekilde evine bırakıldı. Bu uygulama, belediye hizmetlerinin sağlık alanında önemli bir destek sunduğunu gösteriyor.
Projenin Detayları ve Belediye Yetkililerinin Açıklamaları
Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Semih Top, projenin belediye başkanı Necati Topaloğlu ve meclis üyelerinin destekleriyle gerçekleştirildiğini vurguladı. Anne adaylarının taleplerine göre hizmetin devam edeceğini belirten Top, projenin Kemer halkına büyük kolaylık sağlayacağını ifade etti.
Anne Taksi içinde ıslak mendil, kusma poşeti, kolonya, su, havlu peçete gibi hijyen malzemeleri bulunuyor. Ayrıca araçta çocuk güvenliği için bir adet çocuk koltuğu yer alıyor. Anne adaylarına protokol kapsamında bebek bezi, zıbın takımı, biberon, tırnak makası, şampuan ve emzik gibi ürünlerden oluşan anne çantası da hediye ediliyor.
Kaynak: BYZHA