Dolar 32,3414
Euro 34,8554
Altın 2.385,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 17°C

Aleyna Kalaycıoğlu’nun Survivor Macerasında Son Durum

Survivor’un heyecan dolu macerasında Aleyna Kalaycıoğlu’nun son durumu ve yaşadığı gelişmeleri öğrenmek için buraya tıklayın. Günün en önemli detayları sizi bekliyor!

Aleyna Kalaycıoğlu’nun Survivor Macerasında Son Durum
18 Mart 2024 10:06

Survivor All Star yarışmasının iddialı yarışmacılarından Aleyna Kalaycıoğlu, son fragmanlarda yaşadığı zor anlarla gündeme geldi. Yunus Emre’nin eşiyle yaşadığı tartışma sonrasında Aleyna, sinir krizi geçirerek nefes almakta zorlandı. Fragmanda, Aleyna’nın ağlayıp etrafa vurması sevenlerini endişelendirdi.

Aleyna’nın Sözleri Herkesi Şaşırttı

İletişim ödülü oyununda hedef gösterilen Aleyna, “Ben kimsenin sinir tahtası da değilim hiçbir şey de değilim. Bak çok doluyum, her şeyi içime atıyorum. Kimse kırılmasın diye yükselmiyorum. Ay beni bitirdiler ya” diyerek duygularını açıkça dile getirdi. Bu sözler ve yaşadığı stresli anlar, Aleyna’nın duygusal durumunu gözler önüne serdi.

Aleyna’nın Durumu Hayranlarını Üzdü

Fragmanda Aleyna’nın ağladığı ve yarışmaya katılmadığı görüldü. Bu durum, hayranlarını endişelendirirken, Aleyna’nın nasıl bir karar alacağı merak konusu oldu. Survivor All Star’da yaşanan gerginlikler ve duygusal anlar, yarışmacıların zorlu mücadelesini gözler önüne sermeye devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.