Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Ak Parti MKYK Üyesi Nazım Maviş AYANCIK'ta

Adalet ve Kalkınma Partisi MKYK Üyesi Nazım Maviş Ayancık Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Ak Parti MKYK Üyesi Nazım Maviş AYANCIK'ta
Aslan Özdemir
18 Mart 2014 09:59

Adalet ve Kalkınma Partisi MKYK Üyesi Nazım Maviş Ayancık Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.
 

Hayrettin Kaya

30 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçeleri gezen Ak Parti MKYK Üyesi Nazım Maviş'in dün akşam ziyaret yeri  Ayancık oldu. Seçim Koordinasyon Merkezine ziyaretlerini gerçekleştiren Maviş'i Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Özünlü ve partililer karşıladı. Ayancık'ın küçük ölçekli bir ilçe olmasına rağmen birlik , beraberlik ve büyük bir heyecan gördüğünü ve bunun kendisini çok mutlu ettiğini belirten Maviş, Ayancık'ın on yıl önce Ak Belediyecilikle Ayhan Ergün'le birlikte tanıştığını ve o günden bu yana büyük ve önemli projelere imza atıldığını büyük bir memnuniyetle yakından takip ettiğimi belirtmek istiyorum dedi.

Öncelikle seçim gönüllerde kazanılır, bende görüyorum ki Ayhan Başkan yaptıkları ve yapacakları ile çoktan halkın gönlünde mazbatasını almış, birlik ve beraberliğimizi bozmadan inşaallah 30 mart akşamı da sandıktan çok daha büyük bir destekle ve halkımızın büyük teveccühü ile siz değerli Ayancık'lılara hizmete devam edecek. Ben buna gönülden inanıyorum, dedi.
 

Gündemde ki konulara da değinen Maviş sözlerine şöyle devam etti. '' 30 Martta yapılacak seçimlerin yerel seçim özelliklerinin çok üstünde değerleri bir arada toplayan, her anlamda içerisinde büyük manalar barındıran ve geleceğimizi büyük ölçüde etkileyecek bir yapıya büründüğünü ifade etmek istiyorum. 30 Mart seçimleri ile birlikte Milletimiz 12 yıldır olduğu gibi ya ülkemizin gelişimi, kalkınması ve yükselişinin devamı noktasında Ak parti anlayışı ile bir kez daha yola devam diyecek ya da iç ve dış mihrakları rahatsız eden bu yükselişe dur diyecek. Ben gönülden inanıyorum ki halkımız bir kez daha sandıkta en güzel cevabı verecek ve hem ülkemizin hem de ilçemizin gelişimi ve yükselişi noktasında daha büyük bir güç ve destek verecektir. Milletimiz, 3.köprü, 3.havalimanı, Kanal İstanbul gibi projelerin hayata geçmesini engellemek isteyen mihraklara geçit vermeyeceğini Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gittiği her yerde meydanları hınca hınç doldurarak göstermektedir. Halkımızın bu teveccühüne gece gündüz çalışarak karşılık vermeye çalışıyoruz'' dedi. Maviş sözlerini, Bu vesile ile bir kez daha Belediye Başkanımız Ayhan Ergün ve ilçe teşkilatımızın değerli mensuplarına 30 Mart Yerel seçimlerinde başarılar diliyor, seçimlerin hem ilçemiz hem de ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum'' diyerek sonlandırdı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.