Dolar 32,3367
Euro 35,1613
Altın 2.242,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
12°C
Hafif Yağmurlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 11°C

Ak Parti, 2015 Seçimlerinden güçlenerek çıkacak

Ak Parti MKYK üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş; AK Parti, 2015 seçimlerinden güçlenerek çıkacak…

Ak Parti, 2015 Seçimlerinden güçlenerek çıkacak
Hayrettin Kaya
1 Aralık 2014 13:53

İlçe kongreleri devam eden AK Parti’de Ayancık, Türkeli ve Saraydüzü kongreleri de tamamlandı. Yapılan seçimlerde Ayancık’ta Yılmaz Özünlü, Türkeli’de Murat Karahan, Saraydüzü’nde Muammer Yıldız yeniden ilçe başkanı seçildi. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş seçilen ilçe başkanlarını telefonla arayarak tebrik etti. Maviş, Ak Parti’nin 2015 seçimlerin de daha da güçleneceğini söyledi. 

Aslan Özdemir

 

Nazım Maviş, kongrelerden sonra bir de yazılı açıklama yaptı. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş’in açıklaması şöyle;

“AK Parti’mizde kongre süreci devam ediyor. Türkiye genelinde ilçe kongrelerimizin büyük çoğunluğu tamamlandı. Erzurum il kongremizle birlikte, il kongreleri takvimi çalışmaya başladı. Partimiz, kongre süreçlerinde yenilenerek, derlenip toparlanarak, enerjisini ve motivasyonunu attırarak 2015 seçimine hazırlanıyor. AK Parti, 2015 seçimlerinden daha da güçlenerek çıkacak, seçim sonrasında ülkemizde yeni bir restorasyon ve hizmet atağı başlamış olacak. Böylece ‘Yeni Türkiye’ idealimiz 2015 seçimleriyle birlikte yeni bir ivme kazanmış olacak.  

Sinop’ta da kongrelerimiz yapılmaya devam ediyor. Son olarak Ayancık, Saraydüzü ve Türkeli ilçe kongrelerimiz yapıldı. Kongrelerin başarılı geçmesindeki emeklerinden dolayı Sinop İl Başkanlığımızı ve ilçe teşkilatlarımızı kutlarım. Kongrelerde tekrar ilçe başkanı seçilen Ayancık ilçe başkanı Yılmaz Özünlü, Türkeli İlçe Başkanı Murat Karahan ve Saraydüzü İlçe Başkanı Muammer Yıldız’ı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Ayrıca bundan önceki yönetimlerde görev yapmış tüm kardeşlerimize teşekkür ederim. Allah onlardan razı olsun. Yeni dönemde görev yapacak olan ilçe yönetimlerine de hayırlı olsun dileklerimi iletir tüm AK Parti kadrolarına üstün başarılar dilerim.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.