Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 16°C

Açık Öğretim Kurumları 2024 AÖL 2. Dönem Sınavları

Açık Öğretim Kurumları 2024 AÖL 2. Dönem Sınavlarına hazırlanmak için gereken bilgiler burada! Sınav tarihleri, başvuru şartları ve detaylı bilgiler için tıklayın.

Açık Öğretim Kurumları 2024 AÖL 2. Dönem Sınavları
16 Mart 2024 13:04

Açık Öğretim Kurumları’nda eğitim gören öğrenciler için heyecanlı bir hafta başlıyor. 2024 AÖL 2. dönem sınavları yaklaşıyor.

Sınav Programı

Sınav Programı

  • İlk oturum: Bugün saat 10:00
  • İkinci oturum: Bugün saat 14:00
  • Üçüncü oturum: 17 Mart Pazar günü saat 10:00

AÖL Soru Cevap Anahtarı ve Sonuçlar

Öğrenciler sınav öncesinde merakla bekledikleri AÖL soru cevap anahtarının ne zaman yayımlanacağını ve sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını öğrenmek istiyorlar.

AÖL Soru Cevap Anahtarı

AÖL Soru Cevap Anahtarı

Yayım Tarihi: Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem cevap anahtarını 21 Mart Perşembe günü açıklayacak.

AÖL Sınav Sonuçları

Açıklanma Tarihi: Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, AÖL 2. dönem sınav sonuçlarını 17 Nisan’da açıklayacak.

Sonuç Sorgulama

Sonuç Sorgulama

Nasıl Öğrenilir: Değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından sonuçlar http://aolweb.aol.meb.gov.tr adresinden TC kimlik numarası, AÖL öğrenci şifresi ve güvenlik kodu ile sorgulanabilecek. Sonuçlar yazılı olarak gönderilmeyecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.