Samsung Galaxy Jump 4 tanıtıldı: 2031’e kadar güncelleme desteği
Samsung Galaxy Jump 4 tanıtıldı! 2031’e kadar güncelleme desteğiyle uzun ömürlü ve güçlü performans sunuyor.
Samsung, orta segment kullanıcıları için yeni akıllı telefonu Galaxy Jump 4’ü tanıttı. Cihaz, Android 15 tabanlı One UI 7 arayüzüyle çalışıyor ve 2031 yılına kadar işletim sistemi ile güvenlik güncellemeleri alacak.
Galaxy Jump 4, Exynos 1380 yonga seti, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip. Depolama microSD kart ile 2 TB’a kadar artırılabiliyor. 6.7 inç boyutunda Super AMOLED ekran, FHD+ çözünürlük, 120 Hz yenileme hızı ve 1000 nit parlaklık sunuyor. Ekranın üst kısmında su damlası çentik bulunuyor ve parmak izi okuyucu yan tarafta yer alıyor.
Cihazın arka kamerası 12 MP ana, 8 MP ultra geniş açı ve 2 MP makro sensörlerden oluşuyor. Ön kamera ise 13 MP çözünürlükte. Video kaydında 4K 30fps desteği ve HD çözünürlükte 480 fps/240 fps yavaş çekim özellikleri bulunuyor.
5.000 mAh kapasiteli batarya, 25W hızlı şarj desteğiyle geliyor. Bağlantı seçenekleri arasında 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3, NFC, GPS ve USB-C yer alıyor. Cihaz tek SIM kart desteğine sahip ve microSD için ayrı bir yuva bulunuyor. Kalınlığı 7.7 mm, ağırlığı ise 197 gram.
Galaxy Jump 4, siyah ve açık yeşil renk seçenekleriyle Güney Kore’de 449.900 won (yaklaşık 330 dolar) fiyatla satışa sunuldu. Modelin küresel pazara çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil ancak Samsung’un Galaxy M36 veya Galaxy F36 modellerinin bu cihazın yeniden markalanmış versiyonları olabileceği belirtiliyor.