Dolar 32,3968
Euro 34,6179
Altın 2.390,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 15°C

“Akran Zorbalığı” na Dikkat!

Sinop’ta Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İl Yürütme Komisyonu Eylül Toplantısı Yapıldı

“Akran Zorbalığı” na Dikkat!
24 Eylül 2021 13:28

Rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin il düzeyinde planlanması ve kurumlar arası iş birliğinin sağlanması amacıyla; Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İl Yürütme Komisyonu Eylül ayı toplantısı, Sinop İl Milli Eğitim Müdürü  Ercan YILDIZ başkanlığında,  Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İl Yürütme Komisyonu üyelerinin  katılımı ile yapıldı.

Sinop Öğretmenevi ve ASO. Müdürlüğü  çok amaçlı toplantı salonunda yapılan toplantıda 2021-2022 eğitim öğretim yılında yapılacak çalışmalar genel bir çerçevede görüşülerek 2021-2022 eğitim öğretim yılı için Rehberlik hizmetleri yerel hedefleri belirlendi.

Yıl içerisinde yapılacak rehberlik çalışmalarının planlandığı toplantıda, Okul rehberlik servislerince  öğrenci motivasyonu, okul fobisi, verimli teknoloji kullanımı, teknoji bağımlılığı,  psiko-sosyal sağlamlık, verimli ders çalışma  gibi konularda eğitimler verilmesi kararı alındı.

2021 eğitim öğretim yılında  rehberlik hizmetlerinde yerel hedef olarak “Akran Zorbalığı” belirlendi,   RAM. Müdürlüğü koordinesinde, oluşturulacak olan komisyonca içerik oluşturulmasına ve içeriklerin rehberlik servislerine ulaştırılmasına karar verildi.

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İl Yürütme Komisyonu Eylül  Toplantısı Yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.