Dolar 32,3810
Euro 34,6951
Altın 2.400,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 15°C

Tıraş Makinesi Tercihinizde Değişmeyen Kalite

Traş olmak, erkekler için oldukça önemli bir eylemdir. Düzenli olarak traş olmak hem cildi temizler hem de tüylerin daha uzun süre çıkmamasına da yardımcı olur.

Tıraş Makinesi Tercihinizde Değişmeyen Kalite
26 Aralık 2019 12:42

Traş olmak, erkekler için oldukça önemli bir eylemdir. Düzenli olarak traş olmak hem cildi temizler hem de tüylerin daha uzun süre çıkmamasına da yardımcı olur. Ancak sürekli berbere ya da kuaföre gitmek için vakit bulmak zor olabilir. Sizler de kendi kendinize traş olmak ve cildinizi temizlemek için tıraş makinesi setini kullanabilirsiniz. Bu makine sayesinde, evde rahat bir şekilde traşınızı olabilir ve uzun süre bu makineyi kullanabilirsiniz.

Tıraş makinesi hem saç temizliği için hem de sakal temizliği için rahatlıkla kullanılabilir. Kablolu ya da kablosuz seçenekleri olan bu traş makinesi modellerinden sizin için en pratik olanı tercih edebilirsiniz. Farklı başlıkları sayesinde, yalnızca saç ve sakal kesmekle kalmayıp, şekil de verebilirsiniz. Burun kıllarından kurtulabilir ve kaş kısmında da düzeltmeler yapabilirsiniz.

Moser Traş Makinesi İle Rahat Temizlik

Saç ve sakal temizliği rahat ve konforlu bir şekilde yapmak isteyen erkekler için tıraş makinesi profesyonel olarak yeterli bir makinedir. Makineye https://www.fonexkozmetik.com/moser adresinden sahip olabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.