Dolar 32,3787
Euro 34,7555
Altın 2.410,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 15°C

Ayhan Ergün'ün 29 Ekim Kutlama Mesajı

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ayhan Ergün'ün 29 Ekim Kutlama Mesajı
28 Ekim 2013 15:38

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Cumhuriyet Bayramı'nın ulusal bir bayram olduğunu hatırlatan Başkan Ergün "Cumhuriyet tüm ulusun dil, din, ırk, renk, mezhep ve etnik köken gözetmeden eşit haklara sahip olduğu bir rejim şeklidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, vatanı ve milletiyle bölünmez bir bütün olarak sonsuza dek yaşatmak en önemli görevlerimizdendir. Bugün atalarımızdan bizlere emanet kalan cennet vatanımızın ilelebet payidar kalabilmesi ve  kalkınma yolunda ilerlememizin tek yolu, milli birlik ve bütünlüğümüze sıkı sıkıya sarılmaktan geçiyor" dedi

Başkan Ergün, "Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyor, tüm hemşerilerimizin Cumhuriyetimizin 90. kuruluş yıldönümünü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.