Zabıtalar Bu Kez Denetimde Değil: İstanbul Boğazı’nda Renkli Etkinlik
Zabıtaların denetim dışında eğlenceye katıldığı İstanbul Boğazı’ndaki renkli etkinliği, sürpriz anlarla dolu atmosferiyle keşfedin.
Bayrampaşa Belediyesi, Zabıta Teşkilatı’nın 200. kuruluş yıl dönümünü zabıta personeli için düzenlenen Boğaz turu programıyla kutladı.
İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirilen yemekli tekne turunda Bayrampaşa Belediyesi zabıta personeli bir araya geldi. Yoğun saha çalışması yürüten personel, Boğaz manzarası eşliğinde düzenlenen organizasyonda dinlenme ve sosyalleşme imkanı buldu.
Boğaz Turunda Eğlence ve Dayanışma
Programda müzik eşliğinde çeşitli etkinlikler yapıldı. Zabıta personeli Karadeniz ezgileri eşliğinde horon oynadı. Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın da horon halkasına katılarak personele eşlik etti.
Gece boyunca zabıta çalışanları birlikte vakit geçirerek kurumsal dayanışmayı güçlendirdi. Belediye yönetimi ile personel aynı ortamda buluştu. Çalışanlar etkinlikte moral ve motivasyonlarını tazeledi.
“Zabıta Belediye Hizmetlerinin Sahadaki Yüzü”
Tekne turu sırasında zabıta personeline hitap eden Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın, Zabıta Teşkilatı’nın belediye hizmetlerindeki rolünü vurguladı. Akın, zabıtanın belediyecilik faaliyetlerinin vatandaşla buluştuğu noktada görev yaptığını belirtti.
Akın konuşmasında, sahada görev alan zabıta personelinin Bayrampaşa’nın düzeni ile huzuruna önemli katkı sunduğunu ifade etti. Zabıta teşkilatının 200 yıllık bir geçmişe sahip köklü bir yapı olduğunu hatırlattı. Çalışanların emekleri için teşekkür etti.
Belediye hizmetlerinde vatandaş memnuniyetini esas aldıklarını dile getiren Akın, zabıtanın bu hizmet zincirinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu söyledi. Belediye, zabıta ve vatandaş arasındaki güçlü iletişimin hizmet kalitesini yükselttiğini kaydetti. Çalışanların yanında olduklarını, bu tür programlarla kurumsal birlikteliği önemsediklerini ifade etti.
Program, zabıta personelinin katılımıyla gece saatlerine kadar sürdü. Etkinlik sonunda zabıta çalışanları ile belediye yöneticileri birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi.
Kaynak: BYZHA