21 Ağustos 2026, 14:55:30
Dolar 48,0647
Euro 56,2450
Altın 7.051,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 27°C
Açık
Sinop
27°C
Açık
Cts 27°C
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 28°C

KEÇ-TİM Arama ve Kurtarma Ekibi’ne Akreditasyon Peçlerini Başkan Özarslan Takdim Etti

KEÇ-TİM Arama ve Kurtarma Ekibi’ne Akreditasyon Peçlerini Başkan Özarslan Takdim Etti
21 Ağustos 2026 13:19

Keçiören Belediyesi bünyesinde Afet İşleri ve Risk Yönetimi Müdürlüğü tarafından oluşturulan 31 kişilik KEÇ-TİM Arama ve Kurtarma Ekibi, Ankara İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) koordinasyonunda yürütülen akreditasyon sürecini başarıyla tamamlayarak akredite ekip olmaya hak kazandı.

Keçiören Belediyesi bünyesinde Afet İşleri ve Risk Yönetimi Müdürlüğü tarafından oluşturulan 31 kişilik KEÇ-TİM Arama ve Kurtarma Ekibi, Ankara İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) koordinasyonunda yürütülen akreditasyon sürecini başarıyla tamamlayarak akredite ekip olmaya hak kazandı. Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan ve Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ceyhan’ın katıldığı programda, 31 kişilik KEÇ-TİM ekibine peçleri takdim edildi.

KEÇ-TİM, Ankara’da akreditasyon belgesi alan ilk belediye oldu

Akreditasyon süreci kapsamında gerekli eğitim, sınav ve değerlendirmelerini başarıyla tamamlayarak AFAD tarafından belirlenen tüm kriterleri karşılayan KEÇ-TİM, akreditasyon belgesini almaya hak kazandı. Bu başarıyla birlikte Keçiören Belediyesi, Ankara’da AFAD Kentsel Arama ve Kurtarma Akreditasyon Belgesi alan ilk belediye oldu. KEÇ-TİM Arama ve Kurtarma Ekibi Ankara’daki ilçe belediyeleri arasında bu akreditasyona sahip ilk ve tek belediye arama kurtarma ekibi olarak önemli bir başarıya imza attı. Akreditasyon sürecini başarıyla tamamlayan KEÇ-TİM ekibine başarı akreditasyon peçleri Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan tarafından takdim edildi.

“Sizlerle gurur duyuyoruz”

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, akreditasyon peçlerini takdim ederek şunları söyledi: “Akreditasyon sürecinde büyük emek ve özveri gösteren tüm ekip arkadaşlarımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Akreditasyon peçleriniz hayırlı, uğurlu olsun. Sizlerle hem gurur duyuyor hem de övünüyoruz. Gösterdiğiniz üstün gayret ve özveri, ilçemiz ve şehrimiz adına büyük bir gurur kaynağı.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.