28 Temmuz 2026, 22:14:31
Dolar 47,3794
Euro 54,0536
Altın 6.160,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 28°C
Açık
Sinop
28°C
Açık
Çar 27°C
Per 26°C
Cum 27°C
Cts 28°C

Aliağa’daki yakıt tankeri yangınına İzmir İtfaiyesi’nden hızlı müdahale

Aliağa’daki yakıt tankeri yangınına İzmir İtfaiyesi’nden hızlı müdahale
28 Temmuz 2026 19:55

Aliağa Gemi Söküm Tesisleri’nde yakıt tankeri olarak kullanılan bir gemide yangın çıktı. İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, ihbarın ardından hızla bölgeye ulaştı.

Aliağa Gemi Söküm Tesisleri’nde yakıt tankeri olarak kullanılan bir gemide yangın çıktı. İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, ihbarın ardından hızla bölgeye ulaştı. Yangın müdahale sonrası kontrol altına alınırken, bölgede söndürme ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

İzmir’in Aliağa ilçesinde bulunan Gemi Söküm Tesisleri’nde yakıt tankeri olarak kullanılan bir gemide yangın çıktı.Yangın ihbarı üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri; 3 buçuk tonluk bir arazöz, 15 ve 18 tonluk iki araç, 56 metrelik köpük kulesi, bir afet yönetimi aracı ve 16 personelle olaya müdahale etti. İzmir İtfaiyesi’ne bağlı ekipler, yoğun ve özverili çalışmalarıyla rüzgarın etkisiyle büyüyen alevlerin diğer yakıt ve yağ hangarlarına, çevredeki gemilere ve yapılara sıçramasını önledi. İzmir İtfaiyesi’nin yoğun çabası sonucu alevler can kaybı veya yaralanmaya yol açmadan kontrol altına alındı. Bölgede söndürme ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.