16 Mayıs 2026, 17:51:36
Dolar 45,5176
Euro 52,9944
Altın 6.644,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

NİLBEL’in Yeni Başkanı Faruk Baykal Oldu

Nilüfer Belediyesi iştiraklerinden NİLBEL A.Ş.’de yeni dönem başladı. Yönetim yapısının yeniden düzenlendiği şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine geçmiş dönem Nilüfer Belediye Başkanı Faruk Baykal getirildi.

NİLBEL’in Yeni Başkanı Faruk Baykal Oldu
16 Mayıs 2026 14:00

CHP Genel Merkezi’nin belediye şirketlerinde sektör bazında daha profesyonel ve kurumsal bir yönetim anlayışının oluşturulmasına yönelik yaklaşımı doğrultusunda, Nilüfer Belediyesi’nin iştirak şirketlerinden NİLBEL A.Ş.’de yönetim yapısı yeniden düzenlendi. Belediye meclis üyelerinin şirket yönetimlerinde yer almamasına ilişkin düzenlemelerin de dikkate alındığı yeni yapılanma kapsamında, yönetim kadroları yenilenirken, şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevine Nilüfer’in geçmiş dönem belediye başkanlarından Faruk Baykal getirildi.

Nilüfer Belediyesi’nin sosyal belediyecilik hizmetlerini sahaya taşıyan önemli iştiraklerinden biri olarak, Kent Lokantaları’ndan sosyal tesislere kadar geniş bir alanda faaliyet yürüten NİLBEL A.Ş.’de gerçekleştirilen değişimin, kurumsal yapının güçlendirilmesi ve yeni dönem organizasyon süreci kapsamında hayata geçirildiği belirtildi.

TECRÜBELİ İSİM YENİ DÖNEMDE GÖREV ALACAK

1994-1999 yılları arasında Nilüfer Belediye Başkanlığı görevini yürüten Faruk Baykal’ın, belediyecilik deneyimi ve kurumsal hafızasıyla NİLBEL A.Ş.’nin yeni dönem çalışmalarına katkı sunması hedefleniyor.

BAŞKAN ŞADİ ÖZDEMİR’DEN MART’A HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR

NİLBEL A.Ş.’de gerçekleştirilen yeni dönem yapılanmasına ilişkin değerlendirmede bulunan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, bugüne kadar şirkete emek veren önceki Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart’a ve yönetim kadrosuna teşekkür etti. Özdemir, “NİLBEL’in bugünlere gelmesinde emeği bulunan İbrahim Mart başta olmak üzere, görev alan tüm yönetim kurulu üyelerine ve çalışanlara katkıları için teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de kurumsal yapımızı daha da güçlendirerek Nilüferlilere en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (KAHA) Kapsül Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.