Dolar 32,4351
Euro 34,7348
Altın 2.428,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 16°C

Mustafa Denizli Açıklamasına Büyük Tepki Geldi!

Süper Lig’de 22’inci haftanın en önemli karşılaşmasında Galatasaray, Trabzonspor ekibini 2-1’lik skor ile mağlup ederken, hakem Deniz Ateş Bitnel’in skandal yönetimi Türkiye gündeminde yer aldı, dünyanın da azımsanmayacak bir şekilde dikkatini çektiği belirtildi..

Mustafa Denizli Açıklamasına Büyük Tepki Geldi!
22 Şubat 2016 19:24

Süper Lig’de 22’inci haftanın en önemli karşılaşmasında Galatasaray, Trabzonspor ekibini 2-1’lik skor ile mağlup ederken, hakem Deniz Ateş Bitnel’in skandal yönetimi Türkiye gündeminde yer aldı, dünyanın da azımsanmayacak bir şekilde dikkatini çektiği belirtildi.

Karşılaşma sonunda Trabzon cephesi adeta isyan etmekte iken, Galatasaray tarafında ise şaşkınlık ve sessizlik mevcut görülüyordu. Mustafa Denizli’nin “Ayrıntıları bilmiyorum. Görmedim. Hakim değilim. Oyuncularıma sordum, kartlar doğruymuş” açıklaması Trabzonsporluların yanında Beşiktaşlıların da tepkisini çekti.

Bu kadar net pozisyonların ardından tecrübeli hocanın yorum yapmadan, klişe sözlerle durumu geçiştirmesi, kazanılan 3 puan ve oynanan oyundan bahsetmesi kısa sürede sosyal medyada infial yarattı.

Trabzonsporluların yanında tepki gösteren Beşiktaşlılar tecrübeli hocaya ligin ilk yarısında Olimpiyat Stadı’nda oynanan ve Siyah Beyazlılar’ın 2-1 kazandığı derbiyi ve Denizli’nin maç sonu “Lime lime edildik. Bunları herkes atlar, ben atlamam” sözleri hatırlatıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.