Başkan Mutlu, Ulaşım Emekçileriyle İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Başkan Mutlu, ulaşım emekçileriyle iftar sofrasında buluşarak dayanışma ve teşekkür mesajları paylaştı.
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Ramazan ayının manevi atmosferinde Kadir Gecesi vesilesiyle Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde araçların bakım ve onarımından sorumlu teknik personelle iftar programında buluştu.
Personele Teşekkür ve Görüş Alışverişi
Başkan Mutlu, düzenlenen iftar toplantısında teknik ekibin belediye hizmetlerinin devamlılığı açısından üstlendiği görevin önemine vurgu yaptı. Programa Belediye Başkan Yardımcısı Umut Tunç ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Okan Falakalıoğlu da eşlik etti. İftar süresince çalışanlarla karşılıklı sohbet gerçekleştirilen etkinlikte Mutlu, personelin öneri ve taleplerini dinleyerek not aldı ve çalışmalarında gösterdikleri özveri için teşekkürlerini iletti.
Bayram Dilekleri ve Teşekkür Mesajı
Çınarlı Mutlu, yoğun çalışma temposunda görevlerini büyük bir dikkat ve sorumlulukla sürdüren çalışanlara minnettarlığını belirtti. Ayrıca yaklaşan Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, tüm personele ve ailelerine sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu.
Kaynak: BYZHA