Dolar 32,4470
Euro 34,7535
Altın 2.440,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 16°C

2016 Halk Bankası Personel Alımı İlanı

Bankalar tarafından önümüzdeki dönemlerde personel alacağı yönündeki haberler bankalarda çalışan kişiler için umut yaratmış durumda. İste sektördeki son durum…

2016 Halk Bankası Personel Alımı İlanı
15 Mart 2016 15:30

Türkiye İş Bankası tarafından personel alımına dair yapılan açıklamanın ardından diğer bankalarda tek tek personel alımı ile ilgili güncel durumunu paylaşmaya başladı. Bu bankalara son olarak Halk Bankası eklenirken Halk Bankası tarafından yapılan açıklamada 2016 yılı içerisinde yapılması planlanan personel alımlarını önümüzdeki aylarda gerçekleştirileceği belirtildi.

Halk Bankası tarafından konuyla ilgili açıklama yapılmasına karşın yeni personel alımları ile ilgili herhangi bir tarih verilmedi. Fakat buna karşılık her yıl yapıldığı gibi yine bankalar tarafından belirli dönemlerde personel alımları gerçekleştirilecek.

Bankalar tarafından yapılan personel alımlarında ön sınav ve mülakat gibi çeşitli kriterler getirilirken adayların bankalarda istihdam edilebilmesi için tüm sınavları başarılı bir şekilde vermesi gerekiyor. Başarılı olan adaylardan kontenjan dahilinde alımı yapan bankalar böylece şubelerinde ihtiyaç duyduğu personeli karşılarken işsiz durumdaki pek çok yetenekli ve kalifiye eleman da bu sayede iş bulma fırsatı elde ediyor.

Halk Bankası personel alım ilanı ve şartları ile ilgili bilgi almak isteyen kişilerin Halkbank internet sitesini takip etmesi yeterli olacaktır. Alımlar ile ilgili bilgilerin internet üzerinden paylaşılması bu konuda kişilerin kolay bir şekilde hem sınavlardan haberdar olması hem de sınava katılarak bankada çalışmasını sağlamaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.