Dolar 32,3669
Euro 34,9560
Altın 2.325,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Yeni Sezonda Erkek Kot Ceketleri

Moda sürekli değişen ve kendini yenileyen bir eğilimdir. Kadın erkek herkes için binlerce çeşit kıyafet bulabilmek mümkün.

Yeni Sezonda Erkek Kot Ceketleri
Aslan Özdemir
23 Mayıs 2019 09:10

Moda sürekli değişen ve kendini yenileyen bir eğilimdir. Kadın erkek herkes için binlerce çeşit kıyafet bulabilmek mümkün. Her mevsim farklı tarz giyinmek gerekiyor. Özellikle bahar aylarının vazgeçilmezi ise kot ceketler. Kot ceket erkek modası için son yıllarda vazgeçilmez bir parça olarak görülüyor. Pek çok ortama uyumlu olmaları nedeniyle de erkekler tarafından çok sık tercih ediliyor.

Hayrettin Kaya

Kot Ceket Kombinleri Nasıl Yapılır?

Kot ceket erkek kombinleri yapılırken önce gidilecek olan mekân göz önüne alınmalıdır. Yerine göre baskılı, desenli, yırtık modelli, zımbalı ceketler seçilebileceği gibi aynı zamanda düz sade ve koyu renkli kot ceket erkek modelleri de tercih edilebilir.

Kot Ceket Seçme Tüyoları 

Genellikle ne tarz giydiğinizi göz önünde bulundurmalısınız. Seçiminiz daha hareketli bir ceket mi yoksa daha sade bir ceketten yana mı olacak? Buna karar verdikten sonra kot ceketin rahatlığının tadını çıkarabilirsiniz. Kot ceketler eskisi gibi sadece mavi değil istenilen tüm renklerde yapılabilmektedir. En rahat ve son trend kot ceket erkek modelleri için https://www.coulfate.com/ceket  sitesini ziyaret edebilirsiniz.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.