Dolar 32,3775
Euro 35,0510
Altın 2.326,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Tatil için Antalya ve beldelerini seçmelisiniz!

Antalya’nın en güzel otelleri her yaz sezonunda olduğu gibi bu yaz sezonu da dolup taşacak.

Tatil için Antalya ve beldelerini seçmelisiniz!
Aslan Özdemir
15 Mart 2017 12:15

Antalya’nın en güzel otelleri her yaz sezonunda olduğu gibi bu yaz sezonu da dolup taşacak. Eğlence, gece hayatı, lüks otel seçenekleri ve daha fazlasını tercih edebileceğiniz, size en güzel fırsatları sunacak olan tatil fırsatlarını hemen yakalamalısınız.

Hayrettin Kaya

Tatil cennetleri arasında kendine her yıl oldukça geniş bir yer bulan şehir olan Antalya, beldeleri ve beldelerindeki lüks otelleri ile yerli ve yabancı misafirlerini konuk ediyor. Eğlenmek ve dinlenmek için fırsatlarla dolu olan kış sezonunda erken rezervasyon ile yerinizi hemen ayırtarak daha karlı bir tatil planı yapabilirsiniz.

Antalya Kaş otelleri özellikle son dönemde yeşil ve denizin keyfini yaşamak isteyenler için vazgeçilmez oluyor. Konforun ve rahatın keyfini çıkarabileceğiniz denize sıfır Kaş otelleri ile hayal ettiğinizden daha da güzel bir tatil planı yapabilirsiniz. Üstelik tahmin ettiğinizden daha da rahat!

Manavgat otelleri ise buraya daha önce gelip görmüş iseniz tabi ki vazgeçilmeziniz haline gelmiştir. Ancak ilk kez geliyorsanız tercihlerinizi ne kadar erken yaparsanız sizin için o kadar iyi olacaktır. Manavgat’ta gezilip görülecek yerlere yakın bir otel tercih edebilirsiniz ya da günü birlik turlar ile boş zamanlarınızı değerlendirebilirsiniz.

Antalya’nın en çok turist alan beldelerinden olan Manavgat’ta en rahat tatil fırsatları için erken rezervasyon dönemini iyi değerlendirmelisiniz. Çünkü sezonda daha yüksek fiyata satın alabileceğiniz tatili, erken rezervasyon ile daha da ucuza satın alabilirsiniz.

Manavgat, Belek, Kemer, Alanya, Lara ya da Side arasından bir tercih yaparsanız daha güzel bir tatil planını yakalamış olursunuz. Belek tabi ki diğer beldeler arasında en çok tercih edilenlerden. Hem denizinin güzelliği hem de tarihi mekanları ile oldukça iddialı ve turistlerin dikkatini çekmektedir.

Side otelleri arasında yer alan Side Turan Prince ile en rahat tatil seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Lüks hizmetin yanı sıra en rahat tatil seçenekleri ve konforlu odaları ile güzle bir tatil geçirmenizi sağlayacaktır.

Side gece hayatı, Side denize sıfır otelleri ve tabi ki Side uygun fiyatlı otelleri ile sizi bekleyen en güzel tatil seçeneklerini size sunar. Konfor ne kadar önemli ise aslında satın alacağınız tatilin fiyatı da sizin için o kadar önemlidir. Hayal ettiğiniz tatile en uygun fiyat seçenekleri ile kavuşmak hatta erken rezervasyon ile satın alarak daha rahat ödemek için fırsatları yakalamak gerekir.

Antalya otelleri ve hangi beldenin otellerini incelemek istiyorsanız, kaç gün konaklayacağınıza karar verdiyseniz ve tabi ki en şık olanı kendiniz için satın almaya karar verdiyseniz elinizi çabuk tutun ve erken rezervasyon dönemini sakın kaçırmayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.