Dolar 32,4744
Euro 34,8431
Altın 2.451,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Sinop’ta Temizlik Kampanyası

“Belediye Halk El Ele, Daha Güzel Günlere” Sloganıyla Sinop’ta Temizlik Kampanyası

Sinop’ta Temizlik Kampanyası
27 Mayıs 2019 14:35

“Belediye Halk El Ele, Daha Güzel Günlere” Sloganıyla Sinop’ta Temizlik Kampanyası

Halk arasında Karadeniz’in Antalya’sı olarak adlandırılan ve Karadeniz’de en önemli turizm kentlerinden bir olan Sinop’ta, Belediye Başkanı Barış Ayhan ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı,”Belediye Halk El Ele, Daha Güzel Günlere” sloganıyla çevre temizliği kampanyası gerçekleştirildi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) araştırmalarına göre, Türkiye’nin en mutlu şehri olarak belirlenen Sinop’ta başlatılan çevre temizliği kampanyasında, Belediye Başkanı Barış Ayhan ve  temizlik kampanyasına katılan vatandaşlar ellerinde eldivenler, süpürgeler ve faraşlarla birlikte İncedayı Mahallesi’nde köşe-bucak her tarafı temizleyerek pırıl pırıl yaptılar. Bu arada, sokak ve caddeler de araçlarla yıkanarak tertemiz hale getirildi.

Herkesin yaşadığı kente sahip çıkması gerektiğinin altını çizen Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, çevre bilincini yeniden uyandırmak ve gelecek kuşaklara bu kültürü aşılamak amacıyla temizlik kampanyası başlattıklarını belirterek, daha sonra şunları söyledi:

“Bu kentte aynı havayı soluyor, aynı denizde yüzüyor, aynı sokakta yürüyoruz. Yaz sezonuna yaklaştığımız şu günlerde çevre temizliği kuşkusuz en önemli gündemlerimizden birisi. Yazın kentin nüfusu en az iki katına çıkmakta. Birlikte yaşamaktan onur duyduğumuz kentimizi, imece kültürümüzü harekete geçirerek daha temiz, daha yaşanılabilir bir hale getirebiliriz. Bu bilinçle, ‘Belediye Halk El Ele, Daha Güzel Günlere’ çevre temizliği kampanyamızı bugün başlattık. Belediye olarak, her konuda olduğu gibi temizlik konusunda da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu kent hepimizin. Yaşadığımız çevrenin daha temiz olması bizim elimizde. Tüm Sinop’lularla birlikte bundan böyle, bu tür kampanyaları geleneksel bir hale getirmek istiyoruz.” Dedi.

Haber: Hikmet Kurada / Sinop

.Sinop’ta Temizlik Kampanyası Sinop’ta Temizlik KampanyasıSinop’ta Temizlik KampanyasıSinop’ta Temizlik KampanyasıSinop’ta Temizlik Kampanyası

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.