Dolar 32,3360
Euro 35,1748
Altın 2.245,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
12°C
Parçalı Bulutlu
Sal 12°C
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 10°C

Sinop Stad İnşaatı Hızla Yükseliyor

Yıkılarak yeniden inşaatına başlanan Sinop Şehir Stadının inşaatı hızla yükseliyor.

Sinop Stad İnşaatı Hızla Yükseliyor
Hayrettin Kaya
15 Eylül 2020 13:35

Yıkılarak yeniden inşaatına başlanan Sinop Şehir Stadının inşaatı hızla yükseliyor. Stad inşaatını yerinde inceleyen Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, “10 bin kişilik seyirci kapasitesine sahip bu yapı ile Sinop’un gelecek 50 yılını karşılayabilecek bir stat inşa ediliyor” dedi.

Aslan Özdemir

Gerçekleşen inceleme gezisine Milletvekili Dr. Nazım Maviş’in yanı sıra, AK Parti İl Başkanı uğur Giresun, Ak Parti İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu ve Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş katıldı.

2021 YILININ ORTASINDA HAZIR

2021 yılının ortasına doğru yeni stadyumun sporculara hizmet verecek bir noktaya geleceğini söyleyen Milletvekili Dr. Nazım Maviş, “2020’nin sonuna doğru inşaat sahası büyük oranda toparlanmış 2021’in ortaları gibi de hizmet etmeye hazır hale gelmiş ama 2021 ortasında anahtar teslimi ile sporcularımıza hizmet verecek bir noktaya gelmiş olacak. Her geldiğimde buradaki inşaat alanının biraz daha bitmeye yaklaştığını görmekten dolayı dan büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.

Sinop Stad İnşaatı Hızla Yükseliyor

YÜZDE 40 TAMAMLANDI

Çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Maviş “Sinop’a kazandırdığımız en büyük en güzel yatırımlardan gençlerimize, spor camiasına Sinop turizmine kazandırdığımız en büyük yatırımlardan bir tanesi. Şu anda yüzde 40 seviyesinde inşaat sahamız tamamlandı. Tribün sahamızın betonları döküldü hemen arkamızda yine çelik konstrüksiyon onlarla birlikte üstünün kapatılacağı yapı oluşmaya başladı etrafı çevrilecek ve inşallah kısmetse 2020’nin sonu itibari ile büyük oranda toparlanmış ve 2021 in ortalarına kadar da işlemi bitirilmiş olacak. Her ne kadar müteahhidimiz ‘2021 yılbaşında anahtarı size teslim edeceğim’ dese de 2021’in ortası gibi biz sporcularımızı burada misafir edip artık sporcularımızın hizmetine stadımızı sunabileceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

10 BİN KİŞİ KAPASİTELİ

Stadyumun özellikleri hakkında bilgiler veren Milletvekili Nazım Maviş, “Tabii, stadımızın birçok farklı özelliği var. Bunlardan bir tanesi seyirci kapasitesi. 10 bine yaklaşan bir seyirci kapasitesine sahip olacak. Dolayısıyla seyirci kapasitesi açısından Sinop’un belki gelecek 50 yılını karşılayabilecek bir stat inşa ediliyor” şeklinde konuştu.

Sinop Stad İnşaatı Hızla Yükseliyor

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.