Dolar 32,5997
Euro 34,8055
Altın 2.500,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Sinop İYİ Parti’de Şanlan dönemi

Sinop İYİ Parti’de Şanlan dönemi
18 Temmuz 2019 11:21

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Sinop İl Başkanlığına atanan Yılmaz Şanlan, yeni yönetimin oluşması ardından partiyi kongreye götüreceğini, il ve ilçelerin yeniden yapılandırarak seçime hazır hale getireceklerini söyledi.

Bunun bir bayrak değişimi olduğunu belirten Yılmaz Şanlan: “İYİ Parti Sinop Kurucu İl Başkanlığı görevi 16/07/2019 tarihi itibari ile şahsıma tevdi edilmiştir. Beni bu makama layık gören Cesurlar Hareketinin Genel Başkanı Sayın Meral Akşener Hanım Efendiye, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın beye saygı ve hürmetlerimi bildiriyorum. Bu bir bayrak değişimi, hizmet yarışıdır. İyi ve cesurlar hareketini iktidara taşıma, büyük Türk milletine ve ilimize siyaset yoluyla hizmet etme sorumluluğudur. Vatan, Millet, Bayrak kaygısı taşıyan herkese gönlümüzde kapımızda açıktır. Partimize hizmet eden gönül veren her partilimize her üyemize karşı sevgimiz muhabbetimiz eşit mesafede olacaktır. Birlik beraberlik içinde partimizi iktidara taşımak için gönül seferliği başlatacağız. Partide yapacağımız görev devir teslimi tarihi ile ilgili kamuoyunu bilgilendireceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.