Dolar 32,6103
Euro 34,6845
Altın 2.525,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C

Rafet Orhan: Herkes işine baksın!

İstanbul Sinop Spor Kulübü yeni sezonu, Halkalı’da bulunan kulüp binasında düzenlenen toplu imza töreniyle açtı. Takım tören ardından ilk idmanını da yaptı. 

Rafet Orhan: Herkes işine baksın!
29 Temmuz 2019 08:55

İstanbul Sinop Spor Kulübü yeni sezonu, Halkalı’da bulunan kulüp binasında düzenlenen toplu imza töreniyle açtı. Takım tören ardından ilk idmanını da yaptı.

Törende konuşan İstanbul Sinop Spor Kulübü Başkanı Rafet Orhan, takımı iki yıl içinde 3. lige çıkarmak için göreve geldiklerini belirterek, 25 Mayıs 2019 tarihinden itibaren çalışmalara ağırlık verdiklerini ve önemli sonuçlar elde ettiklerini söyledi.

SİNOP CAMİASI, İSTANBUL SİNOP SPOR ETRAFINDA  BİRLEŞTİ

Öncelikle İstanbul Sinop Spor’u hedeflerine ulaştırmak için birlikte yola çıktıkları yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Rafet Orhan konuşmasını şöyle sürdürdü: “İstanbul’da bulunan Sinop Eğitim Vakfı (SEV) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Coşkun gibi, Almanya Sinoplular Derneği (ASİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çalışkan gibi, SİYAD Başkanımız Mehmet Kuru gibi sivil toplum örgütlerimizin kıymetli başkanlarının yanı sıra her biri kendi alanında büyük başarılara atmış iş adamlarımızın bürokratlarımızın ve kanaat önderlerinin yönetim kurulunda olması, İstanbul Sinop Spor etrafında tüm Sinop camiasının da birleştiğini gösteriyor. Sinop işadamları, kanaat önderleri ile ve resmi kayıtlarda 400 bini aşkın hemşehrisi ile artık 3. Ligde olmak istiyor.

Rafet Orhan: Herkes işine baksın!

BU TAKIM TÜM SİNOPLULARIN

Bizlerde İstanbul Sinop Spor Yönetimi ve camiası olarak birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde bu birlikteliği sağlamak ve takımımızı en iyi yerlere getirmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Bu takım Sinop’un, Sinoplu’nun takımı. Bu takımın hepimizin takımı. Bu vesile ile bir kez daha İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Almanya’da ve memleketimizin ve dünyanın dört bir köşesinde yüreğinde memleket sevdası taşıyan her hemşehrimizi İstanbul Sinop Spor’a destek olmaya davet ediyorum. Biz Sinoplular olarak birlik beraberlik içinde olduktan sonra yapamayacağımız iş aşamayacağımız sorun yoktur.

MESNETSİZ AÇIKLAMALARI ÜZELEREK TAKİP ETTİK

Geçtiğimiz günlerde medyada çıkan İstanbul Sinop Spor’umuzu hedef alan bazı mesnetsiz açıklamaları maalesef üzülerek takip ettik. Biz kurumsal olarak hareket eden bir kulüp olarak camiamıza buradan sesleniyorum. Gereken hukuki işlemler başlatılmış olup hukuk müşavirliğimiz tarafından İstanbul Sinop Spor’un haklarını korumaya yönelik tüm adımlar eksiksiz olarak atılacaktır.

Rafet Orhan: Herkes işine baksın!

KİMSE BİZİM ÜZERİMİZDEN BAŞARISIZLARINI ÖRTMEYE ÇALIŞMASIN, HERKES İŞİNE BAKSIN

Bizler Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ismiyle cismiyle tescillenmiş ve yasal denetimlere tabi bir spor kulübüyüz. Kimse bizler üzerinden kendi başarısızlıkları örtmeye İstanbul Sinop Spor adını kullanarak kendine gündem oluşturmaya çalışmasın. Herkes işine baksın. Biz işimize bakıyoruz işimize bakmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile şunu da ifade edelim sezon başı kampımızı Sinop’ta yapacağız. Sezon başı hazırlıklarımızı memleketimizde tamamlayacağız.

MEMLEKETİNİ SEVEN MEMLEKETİNE HİZMET EDENDİR

‘Memleketini en çok seven memleketine en çok hizmet edendir’ düsturuyla çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Herkes herkesi biliyor, kimin ne yaptığı ortada. Bu konuda en doğru kararı kamuoyu verecektir.

Rafet Orhan: Herkes işine baksın!

BİZİM BİR HEDEFİMİZ VAR! Bizler camia olarak futbolcusu, malzemecisi , kulüp çalışanı, yönetim kurulu ve taraftarlar olarak  bu yıl Bölgesel Amatör Lige çıkmaya, seneye de inşallah 3. Lige çıkarak İstanbul Sinop Spor’u hak ettiği yere ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Bu vesile kuruluş tarihimiz olan 1977’den beri bu kulübe emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Rahmeti rahmana karışanlara Allah’tan rahmet hayatta olanlara uzun ömürler sağlıklı bir yaşam diliyorum. Buradan özellikle kıymetli hemşehrimiz Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay’a bizlere verdiği destek ve alakalarından dolayı Sinoplular adına çok teşekkür ediyorum.

Bu yıl yine Şampiyon olup Bölgesel Amatör Lige (BAL) ligine çıkacağıma yürekten inanıyorum. Başta hocamıza ve teknik ekibimize güvenimiz tam. Camia olarak kenetlendik. Taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz geçen yıl olduğu gibi bu yılda coşkulu bir şekilde takımımızı desteklemeye devam etsinler.

İstanbul Sinop Spor camiasına transferlerimizin hayırlı olmasını diliyor iyi bir sezon olması temennilerimle hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Başta takımımız olmak üzere tüm takımlara ve sporculara başarılar diliyorum” Yapılan konuşmalar ardından toplu imza töreni düzenlenerek takım ilk idmanı yaptı. Geçen yılı Süper Amatör Kümede yenilgisiz namağlup şampiyon tamamlayan İstanbul Sinop Spor BAL ligine yükselme maçlarına çıkmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.