Dolar 32,5400
Euro 34,8621
Altın 2.424,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Başkan Adayı Özay ÇETİN Projelerini Anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi Ayancık Belediye Başkan Adayı Özay ÇETİN 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı olduğu takdirde Ayancık için gerçekleştireceği projelerini anlattı.

Başkan Adayı Özay ÇETİN Projelerini Anlattı
23 Ocak 2019 13:19

Milliyetçi Hareket Partisi Ayancık Belediye Başkan Adayı Özay ÇETİN 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı olduğu takdirde Ayancık için gerçekleştireceği projelerini anlattı.

 

İşte Milliyetçi Hareket Partisi Ayancık Belediye Başkan Adayı Özay ÇETİN’in  Projeleri;

 Ayancık’ın en büyük problemi olan işsizlik sorununa çare bulacağız. Göç veren değil göç alan bir Ayancık yaratacağız.

1-Beton parke ve Büz tesisi kuracağız. Bu sayede Belediyemizin Tüm ihtiyacını karşılayacağız.  Mahallelerimizdeki yol ve kaldırımlarımızı  bu sayede yapacağız.

2-İlçemizin sembolü  keresteciliğin tekrar öne çıkarılması için Belediyemiz önderliğinde kereste fabrikası kurulacaktır. Burada OSB, MDF, BUNGALOV  EVLER, MEZAR TAHTASI, BAHÇE BANKLARI ve  KAMELYA üretimi yapılacaktır.

3-Park ve bahçeler için Seralar kuracağız. Bu sayede Belediyemizin her sene ödediği çok yüksek paralar kasasında  kalacak ve bir çok insanımıza iş imkanı sağlanacak.

4-Ayancık’a mutlaka ihtiyaç olan bir soğuk hava deposu kurulacaktır.

5-Köylerimizdeki meyvelerimizi  toplayarak,  Pekmez ve meyve suyu tesislerini Avrupa birliği desteği ile kuracağız. Böylelikle köylülerimize ek gelir sağlayacağız.

6-Milli Emlak’la anlaşıp Radarda 150 yataklı sosyal tesis kurulacaktır. Anlaşılacak tur firmaları ile turizm canlandırılacaktır.

7-Maltepe ve Çayağzı arasına teleferik yapılacak, cam teras ve döner kule eklenecek Bu sebeple Maltepe’ye sosyal tesis yapılacaktır. Bu sayede turizmi canlandıracağız.   

8-Ayancık’ta yatırım yapmak isteyenlere 10 yıllığına en az 25 işçi çalıştırması karşılığında bedelsiz arsa tahsis edilecek ve Belediye olarak kendilerine destek vereceğiz.

9-Tüm bunların neticesinde 250 Ayancık’ lı insanımıza  istihdam sağlamış olacağız.

AYANCIK’TAKİ PARK SORUNU ÇÖZECEĞİZ

1-Şu an mevcut olan pazar yerinin olduğu alan fabrika köprüsünden stad sınırına kadar yolları ile birlikte kazılıp yeraltı kapalı otoparkı yapılacaktır. Üstüne de  modern halkımıza yakışır ve makul ücretli bir pazar yeri inşa edilecektir.  Pazar yerinin Üstüne de gene açık otopark yaparak Ayancık’ın otopark sorununa çözüm bulunacaktır.

AYANCIK’IN TRAFİK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ.

1-Prof.  Dr. Sedat Demircan ve Atatürk Caddesin’de  kaldırımlar daraltılarak ek bir şerit kazanılarak halkımızın ve esnafımızın mağduriyetine son vereceğiz.

2-Ayancık merkezindeki trafiği rahatlatmak için Ayancık Orman işletmesi Lojmanları ve Ayancık Meslek yüksek okulu  arka tarafındaki atıl durumda olan yolu sahile kadar yaparak halkımızın kullanımına sağlayacağız.

Ayancık’ın Sosyal dokusuna uygun projelerimiz

1-Kapalı yüzme havuzu inşa ederek halkımızın hizmetine sunacağız.

2-Cenaze ve defin işlemleri Belediyemiz tarafından ücretsiz karşılanacaktır.

3-Nakliyeci esnafımız için mutlaka Kamyon Garajı yeri temin edeceğiz.

4-Cevizli Mahallesine Pazaryeri kurulacaktır.

5-Ayancık’taki yoksul insanlarımız mutlaka Aşevi kurulacaktır.

6-Küçük sanayi sitesi esnafının yağmurdan etkilenmemesi için  tüm mazgallar uygun şekilde yapılacak ve tüm yolları tekrar yapılacaktır.

7- Ayancık içindeki Tüm karanlık cadde ve yollar ışıklandırılacak.

8-Çalışan anne ve babaların en büyük derdi olan kreş sorununa yapacağımız tesisle son vereceğiz.

9-Çamurcu mevkii yolu tamamen genişletilecek ve ayrıca yürüyüş yolu ile beraber hizmete açılacaktır.

10-Ayancık’taki mevcut iskele yıkılarak T şeklinde yapılacak ve T’lerin her iki tarafına sosyal tesis yapılacak

11-Ayancık Belediye’sine ait sahildeki 3 adet park sadece sezonluk değil, kışında halkımızın istifade edeceği şekilde hizmete sunulacaktır.

12-Otobüs terminali karşısındaki karayoluna üst geçit yapılacaktır.

13-Küçük Sanayi ve Ayancık Devlet hastanesine arası Ayancık’a yakışır bir köprü yapılması

14-Engelli vatandaşlarımız için kaldırımlarımız yeniden dizayn edilecektir.

15-Ayancık’ta Mutlaka adına yakışır sanatçılar getirilerek  Ahşap, Bal ve Kestane festivali düzenlenecektir.

16-Cevizli , Denizciler, Cay içi ve Beşiktaş Mahallerindeki tüm altyapı  yol ve kaldırımları  yeniden yapılacaktır. Ayancık Gazetesi

 

           

YORUMLAR

  1. Birol dedi ki:

    Çok güzel projeler bunlar beğendim…

  2. Anonim dedi ki:

    Dere yatağına imar yasaktır,bunu en iyi bilen belediye pazar yeri yapmış ve neticelerini görmüştük 2021 de. Acaba yanlışmı okudum? Pazar yerinin altı kazılıp kapalı otopark projesi falan…Su çıkar Babaçay taşmasa bile . Birde T şeklinde iskele denizin hararetini kesmez,liman lazım Gerze modeli gibi iki koldan. Radarın arsasına düşünülen tesis UCUZ VE HALKIN SEVİNECEĞİ Mİ YOKSA TURİZM AMAÇLI LÜX TESİSMİ ? bunlara tam netlik bekleriz.
    2021 de devletin söz veripte yerine getirmediği DOĞALGAZ MASALI var birde 2025 kışında Ayancık kömür parası verecekmi ? Zuhal Karahan Ankara