Dolar 32,5885
Euro 34,7950
Altın 2.509,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

AYANCIK YÜKSEKÖĞRENİMİ VE ÖĞRENCİLERİNİ DESTEKLEME DERNEĞİ BASIN AÇIKLAMASI

AYANCIK YÜKSEKÖĞRENİMİ VE ÖĞRENCİLERİNİ DESTEKLEME DERNEĞİ  BASIN AÇIKLAMASI
1 Temmuz 2019 16:33

AYANCIK YÜKSEKÖĞRENİMİ VE ÖĞRENCİLERİNİ DESTEKLEME DERNEĞİ

BASIN AÇIKLAMASI

01.07.2019

2008 yılında kurulan Ayancık Yükseköğrenimi ve Öğrencilerini Destekleme Derneği on bir senedir faaliyetlerini amacına ve etik ilkelerine bağlı kalarak sağlıklı bir şekilde yürütmektedir. Derneğimiz Ayancık Meslek Yüksekokulunun tanıtımı, ihtiyaç sahibi öğrencilere nakdi ve ayni yardımların yapılması, eğitim öğretim hizmetlerinde ve araştırma faaliyetlerinde ihtiyaç duyulan materyallerin sağlanması gibi amaçlarla kuruluşundan bu yana başarılı bir şekilde yaşamını sürdürmektedir.

Geçtiğimiz on bir sene içinde derneğimizin de katkılarıyla Ayancık Meslek Yüksekokulu oldukça büyümüş, ilçemize ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda değer kazandırmış ve kazandırmaya devam etmektedir. Dernek olarak Yüksekokulun gelişim sürecinin her adımında yer alarak, ihtiyaç duyulan her noktada desteğimizi esirgemedik. Yüksekokulun öğrenci ve personel sayısının arttırılması, fiziksel koşullarının iyileştirilmesi, eğitim öğretim ve araştırma faaliyetlerinde ihtiyaç duyulan donanımların sağlanması gibi konularda derneğimiz üzerine düşen görevi yapmaktadır, yapmaya da devam edecektir. Derneğimiz bünyesinde yapılan çalışmalar doğrultusunda şimdiye kadar Yüksekokulumuza aşağıdaki destekler sağlanmıştır:

  1. İlçemiz imar planında Üniversite alanının belirlenmesi konusunda azami çaba gösterilmiştir.
  2. Sinop Üniversitesinin kuruluşunun ilk yılında, Yüksekokul hizmetlerinde kullanılmak üzere derneğimiz tarafından Yüksekokula otomobil bağışı yapılmış, bu otomobil halen aktif olarak kullanılmaktadır.
  3. Yüksekokulun ilçemize sağlayacağı katkılar yöre halkına anlatılmaya çalışılmış, tanıtım ve destek amacı ile tiyatro gösterileri düzenlenmiştir.
  4. 2018-2019 eğitim öğretim dönemi içerisinde Yüksekokulun 25 öğrencisine yemek bursu sağlanmıştır. Buna ek olarak geçtiğimiz mübarek ramazan ayı boyunca Yüksekokulumuz yemekhanesinde Yüksekokulu öğrencilerine 2.225 adet (tabldot) ücretsiz yemek sağlanmıştır.

Bunlara ek olarak Yüksekokuldaki mevcut 6 bölüm ve 7 program kapsamındaki derslerde kullanılmak üzere Laser makinesi temini gerçekleşmiştir. Avrupalı Sinoplular Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin (ASİDER) destekleri ile alınan Laser makinesi, kısa zaman içerisinde öğrencilerin ve öğretim elemanlarının hizmetine sunulacaktır.

Derneğimizin ilçemize katkısı yadsınamayacak kadar değerlidir. Derneğimiz Yüksekokulumuzun gelişimine katkıda bulunmak için her türlü desteğin verilmek adına mücadele etmeye devam edecektir. Bu vesile ile derneğimize katkılarını esirgemeyen başta Ayancık halkına, Ayancıklı iş adamlarına, Ayancık esnafına, kamu kurum ve kuruluşlarına, ASİDER’e ve Ayancık Meslek Yüksekokulu idari ve akademik personeline şükranlarımızı sunarız.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

YÖNETİM                                                                                                                                                                        KURULU

 

Derneğimizin Banka Hesapları

Halk Bankası Ayancık Şubesi                      IBAN     TR87 0001 2009 6960 016 0000 61              TRY

Ziraat Bankası Ayancık Şubesi                    IBAN     TR24 0001 0002 2987 7492 6950 01           TRY

TR67 0001 0002 2987 7492 6950 03           EUR

TR94 0001 0002 2987 7492 6950 02           USD

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.