Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak Ankara Yolcusu

Koltuğunun altında 4 ilçenin dosyası var.

Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak Ankara Yolcusu
21 Kasım 2013 16:24

Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, belediye başkanlıkları ve İl Genel Meclisi üyeliği için aday adayı olmak üzere görevlerinden istifa eden dört ilçenin Ak Parti İlçe Başkanlarının yerine yenilerinin atanabilmesi için Ankara’ya gidiyor.

Konu hakkında basını bilgilendiren Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak Ak Parti Ayancık İlçe Başkanı Bayram Ali Kalafat, Erfelek İlçe Başkanı Vecdi Yeni, ve Dikmen İlçe Başkanı Murat Akça’nın Belediye Başkanlığı aday adaylığı için,  Saraydüzü İlçe Başkanı Hüseyin Coşar’ın da İl Genel Meclisi Aday Adaylığı için görevlerinden istifa ettiklerini belirterek “Bu ilçelerimizin yönetim kurulları da istifalarını sunmuşlardır. Ak Parti’yi İlçelerinde en iyi şekilde temsil edebilecek ve aldıkları bayrağı daha yukarılara taşıyabilecek arkadaşlarımızla ilgili bu ilçelerimizde çok ciddi çalışmalar sürdürdük. Bu çalışmalar sonucu belirlediğimiz ilçe başkanı adayları arasından Genel Merkezimizce atama yapılacaktır. Atamaların ardından da ilçe başkanı arkadaşlarımızdan bir hafta içinde kendi yönetimlerini oluşturmalarını isteyeceğiz” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak dört ilçe Başkan ve yönetimlerinin daha sonra kamuoyuna tanıtımlarının yapılacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.