Dolar 32,5638
Euro 34,9584
Altın 2.445,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Yunus Emre Ortaokulu eTwinning Okul Etiketi İle Ödüllendirildi

İlçemiz Ayancık’ta Yunus Emre Ortaokulu, eTwinning okul etiketi ile ödüllendirildi.

Yunus Emre Ortaokulu eTwinning Okul Etiketi İle Ödüllendirildi
4 Mayıs 2023 11:21

İlçemizin başarılı okullardan biri olan Yunus Emre Ortaokulu, tüm okulun eTwinning’ten nasıl yararlanabileceğini gösteren harika örnek oluşturması, eTwinning değerlerinin ve pedagojisinin uygulanmasında ve tanıtılmasında aktif rol oynaması, yerel toplulukları için birer referans noktası olması ve diğer okullar için model teşkil etmesi sebebiyle “eTwinning Okul Etiketi” ile ödüllendirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Cem Gören “Söz konusu etiket ile okulun sadece bireysel olarak eTwinning platformundan yararlanan kişilerin değil, aynı zamanda öğretmen ekiplerinin ve okul liderlerinin birlikte çalıştığı tüm okulun katılımını, çabasını ve bağlılığını tanıyarak değerlendirdiği tescil edilmiştir.” dedi.

Okul Müdürü Cem Gören 2017 yılından beri özveriyle çalıştıklarını belirterek “eTwinning Okulları Misyon Bildirisinin kendileri için bir pusula görevi gördüğünü ve söz konusu misyon bildirisinde, ortak liderlik, işbirliği ve ekip çalışması, öğrenci temsilciliği, sosyal içerme ve inovasyon ile diğer okulları için rol model olunması gibi unsurlara vurgu yapılır. Okulumuzda 2017 yılından bu yana öğretmenlerin özveriyle yürüttükleri proje rehberlik çalışmaları ve öğrencilerin katılımıyla Eğlenceli Fen Günlüğüm, Gelecek Bugün Başlar, Atmıyoruz Katlıyoruz, Kitap Ağacı, Geleneksel Türk El Sanatlarına Yolculuk, Benim Şehrim Benim Yaşamım, Dünyamızı Koruyalım gibi birçok alanda eTwinning projesi yapıldı. Ve bu projelerin birçok Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi aldı.

Yapılan bu çalışmalar neticesinde okulumuz bugün de eTwinning Okul Etiketi ödülü ile taçlandırıldı. Ekip olarak çok daha büyük başarılara imza atacak potansiyele sahibiz. Geldiğimiz noktada başarıda emeği geçen başta proje rehber öğretmenlerimiz ile çalışmalarda yer alan öğrencilerimize ve her koşulda kendilerine destek olan velilerimize teşekkür ederim.” dedi.

Yunus Emre Ortaokulu eTwinning Okul Etiketi İle Ödüllendirildi

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.