Dolar 32,5046
Euro 34,7434
Altın 2.485,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 17°C

Yıldız Tilbe’nin kolundaki lekeler korkuttu!

Bodrum Gümbet barlar sokağında bulunan Pasha clup’de sahne alan Yıldız Tilbe, sahneye çıkmadan saatler önce bilet satışları bitti.

Yıldız Tilbe’nin kolundaki lekeler korkuttu!
2 Ağustos 2016 11:00

Kapıları erken saatte müşterilerine kapatan kulüpte izdiham oluştu. Yakalık 2 bin kişinin geldiği kulüpte Tilbe hayranları fotoğraf çektirmek için bir birleriyle yarıştı.

3 SAAT SAHNEDE KALDI

Sözcü’de yer alan habere göre; Eski ve yeni şarkılarını seslendiren Tilbe, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Hareketli ve slow şarkılarıyla hayranlarının karşısına çıkan ünlü şarkıcı, yaptığı danslarla da ilgi odağı oldu.

Zaman zaman hayranları ile beraber şarkılarını seslendiren Tilbe, yaklaşık 3 saat boyunca canlı performans şarkılarını okudu.

YILDIZ’IN KOLLARINDAKİ LEKELER

Geçtiğimiz yıl aynı kulüpte eğlenmeye gelen Yıldız Tilbe’nin bacaklarındaki pul pul olan lekeler dikkatlerden kaçmamıştı. Sedef hastası olduğu söylentilerine yanıt vermeyen Tilbe, bu yıl aynı kulüpte sahne aldı. Ünlü sanatçının bacağındaki lekelerin aynısının kollarında da olması dikkatlerden kaçmadı. İki kolunda da pul pul lekeler olan Tilbe’nin sedef hastası olduğu iddiaları yeniden gündeme geldi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.