Dolar 32,3622
Euro 34,7316
Altın 2.393,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Vatandaş İYS’nin Sağladığı Faydalar Nelerdir?

İleti Yönetim Sistemi ile beraber Vatandaş İYS bireysel ve kurumsal olarak talep edilen mesaj yönetimini sağlar.

Vatandaş İYS’nin Sağladığı Faydalar Nelerdir?
1 Mart 2024 19:41

İleti Yönetim Sistemi ile beraber Vatandaş İYS bireysel ve kurumsal olarak talep edilen mesaj yönetimini sağlar. Özel bir yazılım sistemi sunan İYS 24 ile dijital çözümlerde fark yaratabilirsiniz. Çeşitli amaçlar için kullanılabilen İYS’nin vatandaşa özel hizmet ayrıntılarını firmamızdan bulabilirsiniz. Merak ettiğiniz detaylar hakkında ön bilgi talep edebilirsiniz.

İYS Nedir?

Açılımından belli olacağı üzere İleti Yönetim Sistemi, tarafları yakından ilgilendiren bir mesaj kontrol yazılımıdır.  İYS ile alakalı olan hedef kitle, kurumlar, kuruluşlar, kurum çalışanları, müşteriler ve tedarikçiler olarak sıralanabilir. İYS için sadece kurum içi sınırlama olması gerekmez, ayrıca dışarıdan firma bağlantıları da İYS’ den faydalanabilir.

  • İletişim yönetimi
  • Görev yönetimi
  • Mesajlaşma
  • Takvim yönetimi
  • İş dünyasında siz de fark yaratmak istediğinizde İYS 24 ekibimize ulaşabilir ve yeni adım atma şansı yakalayabilirsiniz. Dijital dünyada gelecek dönemlerde firmanız adına fark yaratabilirsiniz.

Vatandaş İYS Nedir?

Vatandaş İYS ve İYS birbirinden çok bağımsız hizmetler değildir. Belirli bir kayıt işlemini de bünyesinde barındıran Vatandaş İYS odaklanmış İleti Yönetim Sistemi uygulamalarını barındırır. Vatandaş İYS mesajlar bakımından farklı avantajları sunacaktır. Uygulama odak noktası bakımından temel amaç, çeşitli çözümleri kolayca elde etmektir.

Vatandaş İYS Faydaları Neler?

Vatandaş İleti Yönetim Sistemi üye olan vatandaşlar için önemli faydalar sağlar. Kayıt ardından istenmeyen mesajları engelleyebilirsiniz. Yoğun mesaj ağı olan bir kurumda vatandaşlardan gelen ve sorunlu olabilecek mesajları elemek için özel bir yazılım kullanıyoruz.

Yazılımdaki talepler farklı olabilmekte, özelleştirilerek sonuçlanabilmektedir. Alaka düzeyi bakımından kodlama yapıldığında eleme sistemi de otomatik devreye girecektir.

Ticaret Bakanlığı onaylı sürdürdüğümüz iletişim uygulamalarında sesli arama ve mesajlaşmaları kontrol edebilirsiniz. E devlet kapısını kullanarak pratik bir şekilde düzenleme imkanınız olur.

İleti yönetimine neden ihtiyaç duyulduğu Vatandaş İYS faydası açısından da yeterli bir açıklama olacaktır.  Mesajları yönetme konusunda yazılım olmadığında karmaşık bir dijital iletişime geçilebilir. Bu durum risk içereceği için kurumu zaman kaybına uğratabilecektir. Yazılım olmadan alakasız mesajları elemek epey zaman alacaktır.

Tüketicilerimiz, Vatandaş İYS kullandığında neler kazanacağını İYS24 ekibimizden öğrenebilir. Kontrol edebilecekleri mesaj sistemini nasıl kullanacakları hakkında bilgilendirme yapmaktayız.

Vatandaş İYS Raporlama Artıları

Vatandaş İYS uygulamalarımız günlük olarak raporlama sağlamaktadır. İletişim adreslerindeki değişiklikler düzenli olarak aktarıldığında, sistem gereksinimleri de yeniden değerlendirilmiş olur. İYS 24 ekibi olarak marka ve bayilere yönelik ticari raporlama da yapıyor, alıcılara yönelik uygun planlama sağlıyoruz.

Hizmet verdiğiniz karşı taraf müşterisi için etkili bir hizmet sunmanın adımları Vatandaş İYS ile mümkün olabilir. İyileştirme çalışmaları sayesinde küçük ayrıntılardan önemli kazançlar elde edebilirsiniz.

Markalaşma aşamasında kurumsal pürüzleri olan yerlerde İYS önemli yazılımlardan biri olacaktır. Vatandaş İYS sayesinde geniş kapasitede ilerleme sağlayan etkenler devreye girebilir. Destek bir yazılım olması sayesinde çok yönlü işleyişe katkı sağlanacaktır. Stres yükü azalması bakımından kritik katkılar olduğu söylenebilir.

Reddedilen Mesajlar Yeniden Onaylanır mı?

Vatandaş İYS yazılımı ile reddedilen iletilerin onaya çevrilmesi mümkündür.  İletinin içeriği ve yazılım tarafından belirlenen prosedürlere göre değişiklik olabilmektedir. Hizmet sağlayıcı ile sistem işleyişi tam olarak beklentileri karşılamaya programlanmaktadır. İYS24 ekibimiz iletişim sorgulama ve engelleme konularında profesyonel bir hizmet sağlar.

Güncel ve Kesintisiz Hizmetler

İYS 24 olarak hizmetlerde kesinti olmadan, yüksek kalitede sonuçlar vermekteyiz.  Ek iş yükü olmaksızın sürdüreceğimiz faaliyetler, akışınızı destekler ve bir engel teşkil etmez. Excel verilerinizi aktarabileceğiniz ortam sayesinde pürüz yaşamadan sonuca ulaşabilirsiniz.

Maliyet açısından İYS 24 sistemi uygun sonuçlar verecektir.  Onay süreçleri maliyet hesaplamaları ve daha fazlasını size uygun şekilde optimize ediyoruz. İYS 24 portal sayesinde eşsiz bir yazılımı çok uygun seçeneklerle kullanma imkanınız olacaktır. Özelleştirme imkanı olması nedeniyle verim artıran uygun çözümler sağlıyoruz.

Şirketlerin vermiş olduğu bilgilere göre yapılan optimizasyon, kapsamlı bir ihtiyacı gidermeye odaklanacaktır. İleti Yönetim Sistemi gereksinimi tüm birimlerle doğrudan alakalı olabileceği için kombine bir mantık yürütmekteyiz. Yazılımı oluşturan detaylar sayesinde istediğiniz sonuçlara daha kolay şekilde ulaşıyoruz.

Vatandaş İYS Başvuru

Vatandaş İYS başvurularınızı yapmadan önce talepleriniz konusunda detaylı bilgi vermeniz istenecektir. Görüşmeleri yapan İYS 24 ekibimiz gerekli teknik prosedürleri açıklayarak onay alır. Ardından Vatandaş İleti Yönetim Sistemi konusunda proje odaklı yaklaşımı benimser.

*Tanıtım yazısıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.